Torö med Fiia o snela heztar.

Vaknade vid.. 9, men snooza till 9.18. Öhöh, sen gick jag o duscha. :3 Typ sminkade mig osv, o åt två alvedon. Sen drog vi till Torö, det sög balle. xD Hata vägen, seriöst. Men men, sen fick vi träffa heztarna! :D Så sjukt fina. Mary och Mynth, typ. Mary är sto och Shire, Mynth är vallack och arabiskt fullblod. Jag blev kär! :D Med lite tur får vi åka ut dit några gånger i veckan eller något o rida o ta hand om dem, hoppashoppas! Har inte mycket mer o berätta, vi var hos hästarna jätte länge och bara gosade. Haha, dem gillade inte Sofia? :( Snopp, skriver kanske ngt mer sen. :3

Frukost på stan, bibliotektet och gamlingar.

Har haft en bra dag minsann. (: Vid 11 pallrade Sofia och jag oss ner på stan i snön och kylan. Först åt vi frukost på ett fik. Sofia åt någon sallad, ost och skink sallad tror jag. Och jag åt en macka. Efter att vi suttit där ett tag drog vi oss vidare till biblioteket. Lämnade tillbaka några böcker och lånade nya. (: Jag lånade: En lite  kärlekssång (Michelle Magorian), Dansar Elias? NEJ! (Katarina Kirerki), Alex Dogboy (Monica Zak), Tredje kärleken (Monica Zak). Efter det funderade vi vart vi skulle gå. Tillslut kom vi fram till att vi tyckte vi skulle till Sofias farmor och farfar. Haha, vi fick kaffe o kakor o grejer. Sen pratade vi massor om kameror, tittade i en bok av Mattias Klum, såg en film om honom o så. Trevlans vettni. Sen gick vi kort in på KICKS. Men jag hade så jävla ont i örat att vi var tvungna att gå igen.. Vi pratade en stund innan vi var för sig gick hem. Väl hemma tog jag två alvedon. Sen har jag ätit också och nu sitter jag här, uttråkad. Får väl läsa, ingen kul online @ msn. ;( Tråkiga människor! Aja, ni som läser får ha det bra i alla fall. :) Kram.

- Hanna F 08.

Snö helvete.

Palla, det är massa snö ute. :( Och jag har typ.. Astråkigt. Igen. Jag har gjort jätte mycket idag, speciellt om Finland. Skrivit ut allting som ska med (x 2), skrivit allt som ska köpas, tiderna ordentligt och skrivit mitt släktträd en bit bak. Ehehe. :( ROA MIG FÖR FAAAN.
Sov rätt länge i dag förresten. Eller nej, det gjorde jag inte. Men jag låg kvar till klockan typ.. Två. Sen har jag ja, fortsatt med mina jävla Finlands planer. Typ, HALLÅ på mig. Jag skulle kunna göra allt det där om cirka 65 dagar. Jag är konstig..
Nu tänker jag inte sitta här längre, det är.. tråkigt. x__x

Sockervaddshår is the shit.

Sitter här med mitt sk. sockervaddshår. :) Tuperat med massa hårspray = Sockervadd. Haha, love it!
Snart kommer släkten hit, de som jag åt med igår, heh. Dem ska fika här, så, ännu en dag o vara social. :)
Jag gör väl egentligen ingenting. Har rätt tråkigt. .__.'' Ska ta ut soppåsen har jag lovat. Så jag får la ta och göra det. ^^ Skriver mer, sen när jag har tid. :)

Nu har jag suttit och varit social ett bra tag. ^____^ Jennie och jag har planerat inför Finland också! Fan vad kul, det blir nog av asså. :'D Har skrivit massa mojjs, saker jag ska ha med mig och adresser. :) Det här ska jag ha med mig, hahah;

Handbagage: Mobil, iPod, plånbok (pengar), kamera.
Kläder: Jeans, t-shirtar, trosor, 5 par strumpor, 2 par mjukisbyxor, 3 munkisar, 3 nattlinnen, 2 BH;ar, 1 kjol, 1 klänning, 2 par linnen, 1 keps, 3 par vantar (sommar, måste ha ändå! xD always!), badkläder utifall att.
Badrums saker: Tvål, shampo, deo, parfym, tandborste, tandkräm, bindor, hudkräm, solkräm, smink, smink borttagnings saker, hårborste, hårspray, gelé, idomin (fjortisgrejer, ohyes!), topz, clerasil, balsam.
Annat: Arlakossan, mobilladdare, iPodladdare, kamerabatterier, kameraladdare, böcker, 1 par converse, ballerinaskorna, 1 par tofflor, alvedon, ipren, sömntabletter, block, pennor, sudd, hårsnoddar, hårspännen, fotografier, brevpapper, kuvert, busskortet.

Kul va? :D Jag ska vara borta en vecka, inte flytta. :3 Troligen blir det 11 juni (dagen efter skolavslutningen) till 18 juni. :) Annars blir det 17-24 juni. Beror lite på. ^^ Ska skicka brev/kort också såklart! :D Till; Hem, Sofia, Elise, Doris, Astrid, Rickard, Jessica o Elma. :) Och om någon mer om ni vill ha? :D:D:D
Nej, nu ska jag inte skriva mer. :)

Påskafton.

Glad påsk, till att börja med. :)
Min dag har varit bra. Jag vaknade vid 10.30, vaknade av min lillebrors vilda skrik. .__.' Sen fick jag mina påskägg, godis, pengar och parfym. :) Efter det tvingade jag i mig frukost och såg på Scrubs. ^^ Duschade sen o så. Tog ett tag att göra sig i ordning, men, tillslut så. (: Vid tio i tre drog vi oss till farmor och farfar, där vi skulle äta middag med dem och resten av den närmaste släkten. Det var trevligt, faktiskt. Vi har möblerat där också, haha. Roande. Så nu sitter jag här i mitt rum med en stor påse med MASSA godis. I princip bara choklad. Fy fan. O snart fyller man år o skit. Uscha, jag kommer gå upp tio kilo. Funderar på att slänga typ allt godis? :o Vore ändå det bästa. Får la se. Nu ska jag väl gå och vara lite mer social. Ciao!

Öhö, moroten.

(Anonym, vem är du? Du kommenterar flera inlägg, utan länk till din egen blogg.)

Öhöhö. Här sitter jag med mitt orange hår. Det är blött, jag har nyss badat. :) Tvättade håret typ tio ggr, försöker få ur den röda färgen, haha. Så nu e jag morot. :D Men men, ska la gå och klä på mig, sitter här i handduken. PUUUWSS älr nåt. :3


Kommer jag någonsin bli lycklig igen?

Tårarna bara rinner. De slutar inte.. Och gör det det håller det bara i sig för några minuter.. Förlåt att jag klagar, men jag sitter här med ångesten och mina tårar och vill bara dö. Helt ärligt. Jag orkar inte bry mig om att ni läser det här, och vad ni tänker om mig. För jag är i alla fall ärlig.. Och även om så dödar ångesten mig, jag vill bara skrika. JAG VILL INTE! ;____; Jag skriver samma sak om och om igen. Men, jag måste få det ur mig. Flera gånger om.

Ångest och tårar.

Jag pallar inte med det här längre. Jag skulle lika gärna bara kunna dö, det skulle inte spela någon roll. Ingenting spelar roll längre, jag bryr mig fan inte mer. Jag hatar att gråta, och jag gör allt för låta bli det. Men nu gråter jag, allting bara gör så himla ont. Jag pallar verkligen inte längre.. Varför kan inte allt bara vara som förut? Varför kan inte pappa bara komma tillbaka..?

Skärtorsdagen (EMO DAGEN :'D)

Sitter här med solen i ögonen och bara njuter. Snön smälter bort igen! <3 Och idag slutar vi. ^^ Vi har typ, engelska, sex & samlevnad, gympa, språk o nåt mer troligen. :) Men fan, känns som om klockan är alldeles jätte mycket mer än 06.50! Som om den är typ.. 11.00. Jag somnade ändå rätt sent i går, lite skummt..
Lyssnar på Michael Jackson - Smooth Criminal. Jag gillar faktiskt honom, ibland. :) Men nu ser han ju ut som faan. :( Han såg faktiskt bra ut innan! Det gjorde han. Men men. Kan ju inte jag göra nåt åt. :P
Och idag är det minsann Emodagen! Skärtorsdagen. :) Jajjamänsann. Ska la vara med mina coola emo kompisar idag då :D Cut Club 08 for life! Fan vad kul vi hade då. <3 (Jag tänker inte ens försöka förklara det för er.)
Åhneej, solen försvann. :o Den syns bara lite nu. O jag blev blind efter att ha stirrar rakt in i den. Duktigt duktigt. Nu ska jag väl fortsätta med mitt beroende framkallade Winterbells. :3

Ensamhet.

Jag förstår mig inte på mig själv. Så ofta känner jag mig ensam trots jag står med en cirka fem personer. Känns som om jag inte passar in, som om att jag borde gå därifrån. Som om dem skulle bli glada då. Jag vet inte, kanske det är så. Kanske jag har fel. Känner ni likadant någonsin ? Gör ni det, kan ni ju alltid kommentera nåt, lite kort sådär. Men jag måste verkligen sova nu..

Namn

Hanna (Hebreiskt) = Nåd.
Sofia (Grekiskt) = Vishet.
Joel = Jahve är gud' som är ett namn för gud.
Elisabet (Hebreiskt) = Gud är fullkomlig, även Gud är min ed.
Sabina (Latin) = Sabinsk kvinna.
Doris (Grekiska) = Gåva eller Från havet.
Jessica (Hebreiskt) = Den som skådar eller Den beskådade.
Sam = Den rene och Den bäste.

Kul va? ^^

Orkar inte skriva på gamla inlägget.

Tjuu folks. Dagen har varit bra, tror faktiskt att matteprovet gick bra. :) I alla fall det ena. Gjorde båda, lätta och svåra. Våran lärare trodde jag skulle klara båda, jo tjena. Men men. I morgon slutar vi, friheeet. <3 Ska bli så sjukt skönt. Ska sova ut! Eheh, undra om de blir nå LAN? Vi får la se..
I skolan har vi annars inte gjort ett skit. Jag läste ut min bok (Berny Pålssons 2 bok). O satte upp typ arbeten om Amerika. Sen typ, skrattade vi, o pratade snusk. Haha, påtal om snusk, vi har sexualkunskap i morron! :D Kewl kewl. O engelska, vi ska redovisa, nervös. ;S Cribba larvar sig ju hela tiden också, bara han inte gör det i morgon, då får jag seriös damp.. Men, nu måste jag gå! Skriver säkert sen, puuuwss. :3


Förresten, Elise, tack. Du fick mig att vilja överleva. Och du har rätt, man ångrar sig, trots allt. Tack. <3

Here again.
Jag har ingenting att göra. :( Kan inte någon roa miiiig?
Sitter o laddar upp bilder på bilddagboken. Fan inte många som gillar deras nya design, jag gillar den! :o Förstår inte vad som är fel. Iprincip likadant, fast lite mer färg. Byt färg till typ rött, o svart. Haha, sen är fin fint. :)

Två dagar till bara.

Går bara till tolv idag, yay. :) Sen äre i morron också, o sen, i 10 dagar; f r i h e t ! :D Lycka liksom.

Ska väl borsta tänderna o fixa i ordning mig ordentligt. Skriver mer efter skolan eller så! :)

Den här var ju riktigt keeewl; http://www.youtube.com/watch?v=MgH1mxOmF88 (Björn Gustafsson!)

School as usual.

Skolan idag dårå, har haft kewl. :) Riktigt kul faktiskt! Mått hyffsat bra det mesta utav dagen.. Vet ni vad det är på torsdag? Jo, SKÄRtorsdagen. Alla emosar blir glada. :'D Roooli't!

Uhm.. Här sitter jag i bara handduken. Kanske man skulle klä på sig. Öhö.. ^^ Skiver mer sen! <3

Sitter nu här igen. O pluggar. Har matte prov i morron. :( JAG VILL INTE! >____< Snopp. Måste man göra alla prov? Låt mig slippa!

O jag pluggar vidare.. Fattar ingenting av jävla diagonal triangel mojjs.. FUCK IT. Kollar lite till, sen ger jag upp.


Hej ångest.

Palla, verkligen, palla. Allting är helt jävla fucked up. Finns ingenting att skriva, bara det gamla vanliga, mår lika skit as usual. Så nu ska jag till skolan snart och göra alla fina fejk leenden. Eller, ja, endel i alla fall. För alla är fan inte ärliga, det är bara som det ser ut. Jag vet att jag bara gnäller, men vadå, har jag tvingat er att läsa eller ?


Matteprov @ onsdag.

Sitter och pluggar till provet. Bli inte förvånade om det går rent åt helvete, för jag orkar inte. O uppfattar ändå ingenting. För här sitter jag mitt i bland bråk, med min ångest, och ingen ser någonting. Eller också så ser ni, men ni bryr er inte. Jag vet inte..
Hade kul för det mesta i skolan, mått bra, hela dagen. Typ.. Nästan. Mestadels.
Asså, jag fattar ingenting. Jävla matteprov. >__<
GAAAAAAAAAAH! JAG GJORDE 18 TAL I ONÖDAN! JAG GJORDE FEL TAL! >_____< f a i l .

ehm. hej. mitt inlägg blev.. fint.

För kärlekens skull. <3

Återigen morgon, precis som alla andra dagar. Klockan är bara tio i sju och jag har redan gjort massor. :o Duschat, sminkat mig, druckit loka.. Haha, amazing. Jag är trött dock, somnade rätt sent. Vid två först. Sömntabletterna vill inte alltid fungera som jag vill. Fuck på det..

Öh, fick min frukost nu. Banan, juice, kaffe.. Kommer aldrig få i mig bananen. Det är för tidigt. Så jag skippar den..
Sitter o läser om Lucifer "Guds fallne ängel". Riktigt intressnat måste jag säga. Öhöh, jag blev kallad för Lucifer en gång. Av Jessica. Minns det, fast det var jävligt länge sen.. Kanske är jag nåt sånt, är jag som Lucifer? Läs om det på wikipedia själv ! http://sv.wikipedia.org/wiki/Lucifer

Nej, nu ska jag dricka mitt kaffe.

Today.

Sov länge idag också. Orkar inte gå upp längre. Somnade halv fyra i natt dessutom. Kul. Men gick upp vid, ja.. vad var den? Typ, två. Drack kaffe och åt en banan till frukost. Yey. Tänker tvinga med Sofia ut o springa i morron, snällt va? :)
Jag mår lite bättre idag. Sett på tv för det mesta. Sen spelade mamma och jag kort, vann två ggr (av två). Sen spelade vi Yatzy typ.. 3 ggr. Vann dem ggrna också. :) Coolt, tewp..
Nu sitter jag här o lyssnar på Ted igen. <3 För kärlekens skull. Så underbar.. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, det blir bara så himla luddigt, oförståbart. Så jag drar, ska se tv. Sen sova, antar jag.

Jag vill inte ha rubriker !

Ingenting är viktigt längre, känns det som. Jag vill inte gå omkring och leva med ångest hela tiden. Jag är rädd hela tiden, rädd att dem jag älskar ska försvinna. Det där leendet är inte alltid ärligt. Ni får tro vad ni vill. Men så är det. Jag är inte alltid ärlig, okej? Men ni vill inte alltid se mitt ärliga jag. Och även om ni ser det ignorerar ni ju det ibland. Men det vågar inte ni erkänna. Visst är det så det är?

Jag har städat och flyttat runt lite grejer i mitt rum idag. Tagit ner alla affisher på väggen förutom två. Ska sätta upp massa foton. Jag vill inte ha fantasi på min vägg, jag vill ha mitt liv där. Och snart kommer det hamna där också. Ska skriva ut massa bilder, ta gamla bilder, o sätta fast dem på väggen. Så är det. Vad har ni gjort? jag sov till tre förresten. Jag behövde det.
Men nu är jag ledsen igen, jag vill inte skriva mer .

Ångest.

Jag pallar inte det här längre, jag ger upp. Får jag det, snälla? Jag vill bara försvinna från er, få komma till pappa. Älskade lilla pappa. <3 Jag klarar inte människor som försvinner och sviker. Jag klarar inte av att höra skrik och bråk längre. Jag vill åka till ett ställe där man alltid är lycklig. Eller åka tillbaka i tiden. För det här vill jag faktiskt inte, jag vill inte leva såhär. Förlåt, jag klagar, blabla, emo, bla bla bla bla. Men vafan. Flera saker.
1. Man kan inte vara emo, det är en musikgenre.
2. Om man nu skulle kunna vara emo, vad innebär det?
3. Om man skulle kunna vara emo, låt mig vara det då.

Fan. Jag tänker inte börja gråta, jag tänker inte låta tårarna vinna. Jag tänker gå o lägga mig o läsa. Då försvinner alla tankar. Så nu går jag, innan mina fiender vinner.

- Hanna F 08

Palla rubriker.

Jag klarar inte av morgonar! På 3 dygn har jag sovit drygt 14 timmar. Det är inte normalt. Ett barn ska sova cirka 8-10 timmar, per natt. Beror på sömnbehovet. Jag har sovit typ 4 timmar, 5 timmar och 5 timmar igen. Jag pallar inte! Nästa vecka får jag väl gå och lägga mig klockan 21. Men, jag får väl överleva ändå. Blev ledsen förut förresten! Jag skulle prova min nya tröja, och jag kunde inte ha den. :( Mina bröst är för stora. Då skulle jag byta till en annan, då var brösten för stora igen. PALLA! D: Jag måste gå ner 5436545315289454745454867 kilo typ. Nä, men absolut minst 30! Helst 35 elr 40 allra helst! Undra hur det ska gå till.. Vill ut på Lövhagen och springa, kan det inte bli jätte fint väder nu, tack? Eller, ja... Till helgen? Ja, det är ju helg i morron, men iaf. :)
Haha, sitter här o äter frukost, är jag den enda i klassen som sitter vid datorn på morron? Jag sitter typ 30 minuter! :o Är jag den enda som hinner? Hmm. Aja, ska dricka upp mitt kaffe, hoppas att jag blir piggare o dra mig till skolan. Hejsvejs.
Förresten! Jag kom på det nu, vill på Pride och kanske ska till Peace & Love i sommar! :D <3

Life.

Asså. Visste inte vad jag skulle kalla det. Sorri dude. Jag lyssnar på musik. :) <3 Vad gör ni? (; Jag väntar på en person xå, hon sa att hon skulle sitta vid datorn idag, men fan, har inte hört nåt av henneee? *Ledsen hezt* Jag vet fan inte vad jag ska skriva mer.. Långt inlägg! x_x

Ted Gärdestad <3

Hej alla! :) Morgon igen (hatahatahata), men här sitter jag. Lyssnar på älskade Ted. <3 :) Sofia skickade lite igår. Jag älskar honom! Tackvare pappa som jag börjat lyssna på honom. Hata att han tog livet av sig. Hata att han var sjuk. Hata att jag aldrig fick se honom live. ;( Hur är det med er då? Jag mår väl rätt bra egentligen. Typ.. Det är hyffsat i alla fall. Försöker låta bli att tänka. Det är enklast så. Men ibland kommer alla tankar i alla fall, och den där ångesten. Glad att jag kan dämpa den, även om det inte är det bästa sättet.
Sitter här o väntar på frukost förresten. Haha. Värsta lat på morgonen så mamma får alltid göra frukost åt mig. Ska typ äta värsta frukosten idag. .__.' Macka o ägg o grejer, jag äter inte frukost! Men, det är äcklig mat i skolan så jag får väl göra det i alla fall.

Nu sitter jag o dricker mitt frukost kaffe! :) Åt upp hela frukosten medans jag läste aftonbladet, haha. :D Snopp, jag glömnde göra franska läxan, mindre kul. .__.' Nej, nu ska jag borsta tänderna !



Efter skolan.
Jag e så glad! :) Har haft urkul i skolan idag, varit med Sofia och Max mest, faaan vad kul asså. <3 :D Pratat massa typ religon, o garvat. Heeela tiden. Det gick typ bra i kyrkan, jag fick inte så mkt skäll (bara liite!) och det var läskigt som satan. Franskan gick bra också, tittade typ ingenting i boken fast jag varit hemma o spytt o inte övat nåt. :o Duktig poni hezt jag er! ^^ Snart helg också, bara i morron. :) Sen en vecka till o LOV IGEN! :D Ihi, det är 26 dagar kvar till min födelsedag, köp nåt kul till moi? (: Är STENSÄKER på att jag får pirecingen :'''D !!!!! Så, ni kan ju köpa mig nåt annat kewl? Jag vet inte vad jag ska skriva mer egentligen. Jag gick in i mitt rum för att ta ur internet kablen, men.. Haha :D För vi typ ska spika fast den i listen eller nåt.. O så måste jag koppla ihop tv;n, alla sladdar ! Bara för att ingen annan kan. :( Snopp. Skriver kanske mer sen, puuuwwwzzz. (Nu fick ni ett långt inlägg, skoj va? (A))

tja .. elr ?

Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. :o Typ, det är skola i morn ? Det är jobbigt, men vi har typ Sexualkunskap första timmen, alltid kul.. xD Sen ska vi typ till kyrkan? Haha, kewl. Jag är typ inte sjuk längre, men jag har mens. Inge roligt ju! :( Jag måste duscha, fixa klart min säng, sen ska jag se lost. <3 Sen äre sova ! Faan vad ont i arslet det gör. Haha, misstolka inte! Jag sitter på min sängkant, utan madrass. Gör ont jao.
Jag har inte gjort något skärskilt idag egentligen. Sett på tv (ovanligt !). Vad har ni gjort? :) Ehum, fan vad luddigt det här blev. Fattar ni nåt ? Ehum. Jag ska nog ta o duscha eller, fixa klart sängen eller nåt nu medsamma! PUUZZZ ELLER NÅWWT. ÖHÖ :D

sick again.

Jag blir så trött! Jag är sjuk, igen. :( Igår efter lunchen i skolan hade jag as ont i magen. Hade ont jätte länge. Men sen när jag kom hem var det lungare igen. Sen på natten vaknar jag och har skit ont i magen och mår illa. Och då spydde jag. Nu är det inte så, men jag känner mig seg, helt slut. :( Varför kan jag aldrig få vara frisk ?
Nu ska jag ta och duscha, brukar må bättre efter det. Hej så länge!

Tjaa igen. Sitter här och lyssnar på Björn Gustafssons fina låt till Carina Berg. :) Jag blev lite kär i den. ^^ Blev lite kär i honom. :D
Men, annars har jag ingenting att göra. :[ Roa mig ? Öhö. Vad ska jag göra? Astråk o bara sitta ju!

Morgon igen.

Gud vad jag är trött! :[ Somnade först vid ett - halv två någonting och gick upp 05.30 ! Inte bra..Skola idag också, vill inte! Så tråkigt! Men men, jag får överleva det också. Nu känner jag mig bara allmänt trött så jag tar nog o skriver mer efter skolan istället.. :o



Jag blir så jävla trött. Jag ger upp! Jag vill inte leva med det här längre. Och jag är så jävla ledsen på dig, för du svek. I november-december vad vi SÅ NÄRA. Och jag fanns där för dig, men inte fan brydde du dig. Och nu bryr jag mig inte om dig heller längre, jag vill inte bli sårad igen. Du är fan likadan som alla andra !

Förlåt.. Men jag blir så less. :( jag är bara ledsen hela tiden, går omkring med tårar i ögonen hela tiden, men inte fan ser någon det... Jag ger upp.

Why aren't you asleep ?

Jag sitter här och skriver fast jag borde sova. Det vet jag mycket väl. Måste ta mina sömntabletter också, glömde det.. Men, jaha.. Jag vet inte ens vad jag ska skriva, vad jag försöker få fram. Jag vill skriva en massa, men det är som om att jag inte har någon ork. Jag skulle vilja skriva och uppmuntra folk om att allt blir bättre tillslut, men, det är svårt, för jag har själv ingen tro till det. Jag hoppas och önskar liksom att allt ska bli bättre och tar dagen som den kommer. Jag gör många dumma saker, och ändå så försöker jag få dem jag älskar att låta bli det. De som gör som jag. Jag försöker få dem sluta, de kanske lyckas också, men jag gör precis samma sak, fast de säger åt mig att jag måste låta bli. Jag undrar hur många gånger jag har använt ordet 'jag' i det här inlägget. Och undra hur många gånger jag använder det om dagen. Jag borde inte tänka på mig själv. Det är sjukt. Om jag ändå bara kunde sluta tänka på mig själv och tänka på mina närmsta vänner. Bara strunta i hur jag mår. Jag har använt det 21 gånger. Ordet 'jag'. Nu 22. Sjukt. Nu måste jag (23!) sova. God natt. :)

- Hanna F 08 ♥

jag vet inte.

Helgen har varit bra, Sofia älskling sov här. <3 Skulle nog inte orka utan henne. Jag tror inte det, hon är viktigast.

Men jag är sur, förbannad, typ.. Besviken på någon som jag trodde var min vän. Föralltid var det, eller? Jag fanns förfan alltid där för dig. ALLTID. Men du bryr dig nog inte längre, eller? Jag vet, du mår dåligt, som satan. Men vafan, jag med! Tro förihelvete inte att du har det värre. Bara för att du är sjuk. Jag har förlorat den som betydde mest för mig, det har inte du.

Förlåt, var tvungen att skriva av mig. Blir så trött.. Och sårad. Man ska nog aldrig tro på någon vänskap, den håller inte, den spricker itu, precis som allt annat.

O i morgon är det skola igen. Jag vill inte ! Jag hatar den skiten. Tur jag har Sofia. <3 Vi får väl klara oss, vara i skolan tio dagar till. Klarar vi tio dagar till så får hon fortsätta i min klass. Och det måste hon, annars.. Skiter jag i allting. Då spelar det inte någon roll. Inte någonting, då kan jag lika gärna strunta i skolan..

Hej jag är negativ eller vadå? Men, eh. Jag vet inte vad jag ska skriva ens. Ha det.


Sofiaaaa <3

Sitter här o mojsar mig med fiia. :] Vi var i haninge idag, skoj! ^^ Men faaaan på bussen asså! >____<
Gubbjävlen brevid sa åt mig att sänka, visst, jag sänkte lite. MEN INTE FAN FINNS DET LAG PÅ ATT JAG MÅSTE DET ELLER?!?!?!?  SNOPP. Jag slog nästan ner Sofia för det. Snällt, jag vet. :)
Sen väntade vi på bussen i 25 minuter, sugit. Nu ska vi se film o sova sen, typ? :)

Ska jag verkligen fortsätta leva med den här skiten ?

Jag vet inte. Jag är rädd, att förlora det jag älskar mest. Den jag älskar mest.. Gör jag det så.. Ja, då försvinner jag.


Stannade hemma från skolan idag, pallade inte.. Fråga mig inte varför. .__.'' Trött som satan är jag också, fast jag sov till typ 11-12 nåt, minns inte när jag vaknade. Men jag hade värsta jobbiga drömmen, vaknade av att jag grät (Somnade dock om efter det, det var typ någon gång runt 9 elr nåt). Typ, nån hade skjutit min älskade Nisse. ;( <3

Ehm.. Vene vad jag ska skriva mer..
Jo, juste. Mamma ringde till BUP eller, dem ringde upp henne idag. Kristina eller vad fan hon hette (Som jag gick hos dårå). Hon sa att jag förmodligen skulle få en ny tid nu snart, jag var en av dem viktigaste, tydligen. Och hon hade sagt flera ggr att jag var en så himla duktig och gullig tjej. ._.' Ja, tjena. Tror man på. Har förresten fått mina sömntabletter nu, fast en större burk med 100 tabletter..

- Hanna F 08

Vetintevadjagskakalladet.

Tjaa. Orkar inte berätta om skoldagen, eller så.. Men efter skolan larvade jag, Max, Oscar & Sofia runt. <3 Skoj skoj. :) Vilket fick mig att komma ihåg att jag måste göra min läxa.. :[ Ehum.. Skriver kanske mer senare. :) <3

Onsdag.

Nu äre morron igen. :( Ny dag i skolan o skit.. Klassen ska bada (Inte jag, pga, sk, mens.) så vi har nog bara språkval o typ svenska en stund eller nåt. O så ska vi äta mat på Vansta istället. >__< Men vi får sluta tidigare pga. badet, bra iofs. :D Typ 13 ^^ Och idag skulle vi haft våran sista slöjd, men det blev ingenting eftersom vi hade bad, så onsdagar kommer jag sluta typ.. 12.10 :'D Öhö.. Har inget smink på mig förresten, känns.. Dumt. ._.' Jag ser ännu värre ut utan smink! :[ Men men, jag lovade! Och jag tänker nog hålla det xå. Nej fan, nu ska jag dra igen. :)

74

När jag publicerar det här inlägget så har jag 74 inlägg. :) Hur många har du?

www.shoother.blogg.se

Varför inte läsa där också? Finns 2 inlägg från mig där nu. :)

Folk är underbara ibland <3

Skolan har varit riktigt KUL faktiskt! :o Askul. Lycka asså. <3
Engelska; halv tråkigt, men lungt. :) Vi har ju Magnus då, jobbigt ..
Rast; Skojj skojj :)
Svenska; Soft det med. :)
Afrika-föreställning i aulan; Asgarv! <3 Skrattade åt Max hela tiden. Gud när han ramlade asså!
Svenska; Lungt, vi läste bara, var klar med svenska pappret. :) Fast, vi läste iofs inte mycket.. Mest garv där också.
Lunch; Flumm mest hela tiden. Haha, min klass är kul ibland asså, vissa. <3
Musik; Hade redovisning av Jerry Lee Lewis med Jossan o Issam. Gick bra! ^^
Kort rast; Ööh.. Filmning med mobilerna. :D
Bild (Elevensval); Haha! Sexualkunskap fan! xD Haha, mens snack. Oscar och Kalle ritade tamponger. :D
Rast; Göra om Oscar till tjej! :D Kul kul. ^^
SO (Amazonfloden); Rätt tråkigt, fast vi flummade ute.. xD Då fick vi gå in igen. Det sög. x__x

Sen slutade vi! :D Öhöhö. <3 Sen har jag duschat. ^__^ Orkar inte göra det ikväll. :o
Och i morron asså. Jag kommer dö! Ska inte ha nåt smink på mig. o_____o'' Och då.. Ja, då ser jag för hemsk ut. Haha, jag fattar inte att jag gör det men men. :) Så blire! Ehum, vet inte vad jag ska skriva mer nu.

Nikon D80 eller Canon EOS 400D ?

Jag kan inte bestämma mig, ni ERFARNA säg vad ni tycker ! Säg inget om ni inte vet ett skit.

Nej, nu ska jag minsann ta o borsta tänderna .

I hate mornings.

Det gör jag verkligen! Var enda jävla skoldag, upp 06.30. Jag pallar inte, låt mig sova sju år så är det lungt sen. Typ. Nidå? Tycker inte ni att det är jobbigt? :o Mornar suger och så är det bara. >___< Öhö, nu ska jag väl göra mig klar så jag kan gå till den där satans skolan. ;(

Haha .

Ny morgon, jaoo, skola. ;(
Men iaf, det här roade mig :D
http://www.youtube.com/watch?v=8LnC68Pk5CQ
Kolla fjortisarna i Nynäshamn liksom !
Jag är inte med ;) *Woow, chock, not.*
Gör en EMO video också! :D Haha (Då är jag med!)
Eh, jag ska äta frukost .__.'
Ska till skolan sen vetni!

Ha det så kul, öhöh, skriver i kväll! :) Eller sen, iaf. ^^

37 dagar .

Öhö, jag tjatar mycket om min födelsedag, men, det är kul säger vi. :)
Önskar mig mest;
Penga-bidrag till kameran
Piercing i läppen

Ehe.. .__.' Tror jag kommer få piercingen dock, mamma verkar inte så negativ till det längre! :'D *Happi*

Jag längtar till sommaren ! :) Hoppashoppashoppas det blir Finland asså. <3 Det är bara för en vecka isåfall, men, so what? Det är någonting i alla fall, med Kusin Vitamin Jennie. :) Henne gillar vi. <3

Vad gör ni då? Jag sitter väl mest här och är nördig, har absolut nada att göra asså. ;( Funderar på att sms:a Sofia och fråga om jag kan få låna den där boken som hon lånat.. Emma Hamberg, typ.. Kärlek & 6 eller nåt sånt.  För jag har SÅHÄÄR tråkigt, jao. :[ O känner mig smådepp. Muntra upp mig, please? :(
Annars tar jag och spelar sims 2 >__< Får väl bli det i vilket fall. x__x

Jessica är i Fjällen xå, så henne kan man ju bara sms:a.. Kommer typ, sakna henne. <3
O i morron då! Skolhelvetet börjar igen! ;__; Jag vill inte jag vill inte jag vill inte!!! Det suger! Sämst!
Fast Sofia har ju bytt klass i och för sig.. <3 Klarar vi tre veckor till så får hon fortsätta i våran klass. *Wiie, typ*

Visst är min blogg ovanligt intressant ibland? NOT.
Nej, nu tar jag fan o spelar sims !

H a n n a

.

Är du en tönt? :)

(Haha, nu ska jag gå!)


+ & -

Jag vet inte, jag hittar bara - på mig själv. Väldigt få +.
Jag kan läsa Sofias blogg inlägg tjugotusen gånger (Det är jätte bra, det är det!) men jag får inte bättre självförtroende för det. Nästan alltid när jag ser mig i spegeln känner jag mig äcklad. Kanske inte av ansiktet, men resten. För det mesta ansiktet också. Jag är inte vacker, jag är ful, äcklig och fet. Och kanske blir jag aldrig vacker heller. Men sminket döljer i alla fall det mesta, det lägger sig över och får mig att se något bättre ut. Men inte vacker, och inte fin. Jag vet inte, med lite tur kanske jag får en vacker yta när jag gått ner i vikt. När jag nu gör det, men, jag hoppas, och jag tror att jag ska klara det. Men jag behöver det där stödet..

Eh .. Jag ska nog gå nu.

Ledsen utan anledning .. ?

Jag vet inte, går och känner mig ledsen fast jag inte ens vet vad jag är ledsen över? Hur normalt är det liksom..?
Jag önskar att jag vore tre år igen, sitta hemma på dagarna och leka med Barbie-dockor med pappa. Döda Barbie-dockor rättare sagt. Det var kul! Då var jag Lycklig! Men fan, det är ju inte så längre, det är totalt annorlunda nu..  Pappa lever inte, jag är inte tre år och jag leker inte med Barbie dockor. Jag är snart 13 år. Och varje dag är ett hinder, varje kram är ett steg framåt.
Det här är kul att veta btw;

1. Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat. Tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe.
2. Isbjörnar är vänsterhänta.
3. Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.
4. En gris-orgasm varar i 30 minuter.
5. Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.
6. Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.
7. Kattfiskar har 27 000 smaklökar.
8. En gurka innehåller procentuellt mer vatten än vad Atlanten gör.
9. Utan färgmedel är Coca-Cola grönt.
10. Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp mot himlen.
11. Råttor förökar sig så fort att inom 18 månader skulle två råttor kunna ha mer än en miljon ättlingar.
12. Det är större risk att en champagnekork dödar en människa än en giftig spindel.
13. Om man nyser för hårt, kan man skada ett revben.
14. Kvinnor blinkar nästan dubbelt så ofta som män.
15. Eskimåer använde kylskåp till att förhindra att maten frös.

Konstigt att någon som inte betytt något på länge helt plötsligt är en av dem som betyder mest.

Du är verkligen jätte viktig, trots att jag inte säger det. Vi tappade kontaken ett tag där, men nu är vi vänner igen, right? <3 Hoppas vi inte tappar varann igen, du får mig att må bra. Tre år i juni.. <3



Ny månad, kanske nåt bra? :] Och jag fyller år om 38 (om man inte räknar med idag) dagar! :] Blir tonåring fan, jag vill inte fylla 13, jag vill fylla 3. Tonåring känns lite jobbigt. Men men, kan man ju inte ändra på. :) Önskar mig mest typ.. Kläder, och pengar till kameran.. Juusteee! Vad tycker ni? Nikon D80 eller Canon EOS 400D ? Jag vet inte, ungefär samma pris och så.. Hjälp mig? :o Jag kan fan inte välja asså.


Ehe.. Det var tråkigt att sitta här.. Finns inget o göra. x__x Kanske ska se på film istället? Joo, nåt annat i alla fall. Skriver i morron säkert! :]

H a n  n a  F  0 8 ♥

RSS 2.0