Ny snygg kille :o

Var i skolan idag rå. :) Det har börjat en ny kille, typ.. Ashet. Han går i sjuan, tror jag. Ehehehe, Jowel like. ^^ Dessutom fick vi våra omdömen inför utvecklingssamtalen, mitt var jätte BRA! :D Jag är lite happi faktiskt. :) Efter skolan gick Sofia och jag o åt glass. Gottgott. Vet inte, har inte så mycket mer att säga. Jag är trött, sover fortfarande ganska dåligt på nätterna, trots sömntabletterna. ;/ Men, det får gå. I morgon går jag bara tre timmar (9-12) och sen äre lov i två dagar (+ helg då). :D Det är kul. Aja, ska väl dra igen. Hare bra alla läsare! :D

Skolan

Skola idag rå. Gick väl.. bra. ^^ Tog någon lezkig spruta. :o Men annars vare inget speciellt. :) Jag har räknat ut att det bara är 44 dagar varav ca 24 skoldagar innan skolan är slut. 6an är slut, det blir sommarlov. Sen börjar sjuan, shit. Sexan gick ju jätte fort! Herregud, känns som om vi började sexan just. Och sen ska man splittras då. Jag vill välja ut några och sätta ihop en klass. Får man göra så? Nah, man får la inte det. Aja, i morgon ska jag göra något DLS test. ;o O så får vi våra nulägesrapporter innan utvecklingssamtalet. Nu ska jag se film, tja !

Riktigt vår väder. :)

Jag mår bättre! ^^ Nu hostar jag bara, men jag har rätt mycket att plugga igen till skolan.. Har ju missat två veckor. :/ Men jag ska förmodligen ut i helgen, någon dag i alla fall. Det är ju så varmt!
Jag gör inte skärskilt mycket, typ, glor på tv mest. Jag har faktiskt inte haft ork till något annat, jag har knappt orkat gå. Och eftersom jag inte ätit ordentligt på flera dagar är jag alldels yr. Hm, inge kul. Nej, nu ska jag dra och plugga lite historia! :)

sjuk :(

Jag är väl inte bäst på att uppdatera just nu. Jag är sjuk, har haft ungefär 39 graders feber (har normaltemp på under 37) och mår piss. När jag hostar gör det så ont i lungorna att jag nästan gråter. Och på två dagar har jag snytit mig säkert 100 ggr.. Och jag äter inte, jag dricker bara hostmedicin.. Ingenting smakar så.. :( Jag hoppas på att jag ska bli frisk snart men. Jag har ju inte gjort något speciellt dårå, bara legat hemma och.. Legat. Kan inte sova, hostar för mycket. Så jag sover bara några timmar per natt. Hur kul är det liksom? Aja, nu ska jag väl dra igen. Ha det bra alla som läser !

Beck.

(Ellan! Blev lite glad när jag fick din kommentar. :) Tack så mycket. ^^ Och jag gillar mitt hår otroligt. :D)
Har just sett beck, den med tunnelbanorna. ^^ I mörkrets spår? Eller nåt sånt. Jag gillar beck, liksom, Mikael Persbrandt. <3 Jag vet inte, hade inte skärskilt mycket att skriva här egentligen. ^^ Ska kanske försöka sova eller så? :)

Lite lätt dagbok från mobilen.

14 april klockan 14.18: Säg minsta sak och det brister. Jag bara gråter till och från. Fan, fan vad svag jag är.. Ge mig stryka att orka. Att orka försöka ens.

14 april klockan 20.53:  Jag överlevde dagen, hurray. Jag är trött dock, fast jag just drack massa kaffe. Eheh. Ska baka i morgon tror jag.

15 april klockan 23.49: Ska sova.. Vågar inte. :( Ska förövrigt till farmor och farfar i morgon. Men annars så hade jag faktiskt riktigt skoj nyss. Blandade blod och idomin, det blev rosa (Wow, hade jag inte förväntat mig). Ngt för fjortisar kanske? (A) Aja, ska la försöka sova.. Gah.

18 april klockan 13.59: Sitter på balkongen, det är lite över 15º c. Asskönt. Astrids (Moster) kille kommer om ett tag och han tar med sig hunden. ^^ En jack russel. Nu ska jag återgå till mitt solande. :3 Förövrigt fungerar internet fortfarande inte. :(

18 april klockan 15.00: Sitter o saknar mitt internet. :( Jag blir galen. Dessutom hostar jag, har mensvärk och ont i huvudet. PALLA.
Som ni märker har jag fått mitt internet tillbaka, hundra år senare iofs, men iaf. <3 I've missed it. Aja, nu ska jag väl gå och vara social. PUUUWZZZ.

Somna först 6.

Känner mig trött. Seg. Gick och la mig fem, somnade först klockan sex. Här är små anteckningar från inatt (från min mobil dårå):
04.46: Hör ljud från en spelande bror och fågelkvitter. Det enda jag vet vad det är är skatan (av dem jag hör). Vågar inte stänga ögonlocken, jag är för rädd för tankarna.. Jag vill inte gråta, jag orkar helt enkelt inte. Sömtabletter vore bra, kommer inte åt dem. De är inlåsta i medicin skåpet, och mamma har sina nycklar med sig på SÖS.
05.35: Hör nu en fiskmås också. Och bror, o hans cs. Är verkligen astrött nu. Tror det är lika bra att försöka sova ändå. Smsa både E & S dessutom. Kul för dem ohyes.. Aja, typ, god natt nu? Eller go morron? Sov gott te mig iaf.
05.55: Nu låter datorn också. Eller jag reagerar på dess ljud. Kul, alla normala går upp nu, elr snart, jag försöker somna. Wih, tewp. Sov gott igen.

Hm. Somnade runt 06.07 eller något och vaknade runt 07.14 igen då jag hade en katt på huvudet och en nere på fötterna. Mysigt iofs. Sitter och lyssnar på kent nu. Jag älskar dem. Älskar KRÄM. Låten. Wonderful.

I morgon är det 200 dagar med min älskling. <3 Deru. Nu ska jag inte skriva mer, jag pallar int. Kanske det kommer något mer till senare. :)

Egen design till bloggen?

Har funderat på det länge, jag vill ha en egen design.. Men jag förstår absolut ingenting av sånt. Eller, ja, jag skulle väl kunna lära mig. Men förstår mig inte på det just nu. HJÄLP MIG NÅGON?

SÖS

Just nu är allt jobbigt. Mamma ligger på SÖS efter att ha ramlat rejält och slagit i huvudet. Hjärnhinnan blöder (inte hjärnblödning!) och hon måste stanna cirka 5 dagar. Mår inte så bra då panikkänslan kom tillbaka från natten då pappa dog. Jag grät och kunde knappt andas. Jag blev helt hysterisk.. Rädslan att förlora en person till som man älskar så otroligt är.. Hemsk. Jag lär inte vara allt för aktiv, beror väl på. Min moster är här och jag föredrar nog att vara med henne och försöka ta det lungt bara.
Är rätt trött, somnade runt fem i morse först.. Sen sov jag till tolv, då skulle Sofia hem (TACK FÖR ATT DU FANNS DÄR. JAG ÄLSKAR DIG. <333) efter det gick jag o la mig igen och gick upp först klockan fyra.. Många timmar men är ändå trött. Ska typ se parlamentet och sedan sova i kväll. Finns att nå på mobilen hela tiden. Ha d bra!

Hm.

Mår illa. Inge kul må jag säga. ;( Lyssnar på Ismen, det brukar pigga upp mig lite. Hoppas det gör det den här ggn också. Har dock vaknat två mornar i rad och haft så grymt ont i magen att jag blivit galen. Palla det liksom..
Sitter o väntar på att mami o moster ska komma hem. Har astråkigt också. Ingen rolig inloggad på msn. Eller, online iaf. Fan, vad luddigt det här inlägget blev, också. ._.''

gah.

Jag sitter här och gör absolut ingenting! Jag blir knäpp, har sprungit runt lägenheten och letat efter något att göra säkert 7 gånger. :( Läste x antal sidor i Bläckhjärta förut, jag älskar den boken. Men jag försvinner, totalt. Blir helt borta o sen vill jag inte slita mig från den. Vill stanna kvar i fantasins värld en liten stund till bara, hela tiden. Och den boken, så underbar.. Alla ord, namn och beskrivningar av saker, jag älskar alltihopa. Och eftersom jag vet hur den slutar, och vad som ska hända härnäst, vill jag inte stanna, sluta läsa. Jag vill läsa till det lyckliga. Menmen. Ska väl typ.. Jag vet inte, något får jag hitta på. Duka matbordet? Hm, låter ju väldigt roande. .__.' Aja, under helgen är min moster här så jag vet inte om jag kommer skriva något mer. Kanske något senare ikväll men det är inte så troligt att jag orkar det. Sköt om er ni som läser i alla fall! <3 (O ni som har mitt mobilnummer, ring eller sms:a så jag inte dör av uttråkning!)

Tillbaka på botten igen.

Jag vet inte om jag har någon lust att fortsätta kämpa. Fortsätta försöka ta mig upp. För jag faller igen. Jag vet det.

Orkar inte gå till skolan eller något. Sitter hemma, mår dåligt, deppar. Sover. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen. Finns inte mycket att säga.

Min födelsedag idag faktiskt!

Tjuuu. Fyller år idag, faktiskt. ^^ 13. Känns lite kewl. Men snart ska vi iväg på vårvandring med skolan, jippie.. Not. Men men, jag får överleva. ;o Skriver la mer sen! ^^

Typ, bloggen is back? :3

Oj. Vad länge sen det var man skrev nu. :o Har hänt typ.. Mycket, men, palla skriva om det? .___.''
Sitter här nu iaf, en skiten jävla torsdags kväll, jipiiiiiiiiiie. Tewp? Men, jag kan ju berätta lite kort om vad jag har gjort sen bloggen lades ner i alla fall. Jag har varit med Sofia till Agnes (I Huddinge) där hon fick sina dreads iflätade. ^^ Sen i tisdags så var Berny Pålsson här i Nynäs, på biblioteket. Det var.. Underbart. Sån otrolig känsla. Ren lycka. Tror jag.. Har tre autografer. ^^ O massa bilder..
Idag så typ, har vi gjort.. Eh, varit i skolan? XD Sofia är inneboende här. Min lilla snopp. <3

Aja, ska la typ dra. :3

RSS 2.0