Why can't it just be easy?

Jag har egentligen ingenting speciellt att berätta. Igår och i morse mådde jag så jävla dåligt att jag bara ville skjuta mig själv i huvudet. Så blev det inte. Jag tog ut Athos vid tjugo i tio och vad gör hundjävlen? Drar omkull mig så jag får ett blåmärke. Fyfan vad sur jag var. Nu mår jag därimot mycket bättre, psykiskt i alla fall. Fysiskt är det bara lite bättre. Gör inte ont i halsen längre men det gör super ont i magen när jag hostar och så har jag nåt fucking fel i armen? Den gör också jätte ont. Nej, nu ska jag inte klaga mer. Det fungerar förövrigt att sms:a mig nu. Jag har bytt mobil.

Allmänt töntig dag

Har inte gjort något vettigt idag. Lol på mig, jag har inget liv? Fick en ny tröja av mamma, en röd munktröja. Love it. <3 Fast ja, jag har ju ingenting att berätta. För jag har ju faktiskt inte gjort någonting idag. Absolut ingenting. Kan berätta att min mobil inte fungerar. Kan inte titta på gamla sms, skickade sms. Kan inte heller skicka eller ta emot sms. Fattar det inte. Blir så jävla förbannad! >______< Nej, nu ska jag gå och läsa eller nåt. Inte skriva mer i alla fall. Hejs svejs.

Händelserik dag

Okej, nu har det hänt rätt mycket idag faktiskt. Kan ju gå igenom schemat. :)

Franska (8.10-8.50): Franska nere på svanis, kändes riktigt jävla nerövst eftersom att killen jag då har varit kär i  går där. (Ja, han vet om det.) Han är min granne så jag trodde vi skulle träffas på vägen redan, men nope. Det gick bra. Sen väntar vi ute på Max i hundra år, och ja, då hinner han ju komma såklart, pinsaaamt. Men i alla fall så går vi till franska salen tillslut och väntar på att få bli insläppta (Max kom några minuter senare bara). Och vem tror ni har skåpet precis utanför den fucking jävla salen?! Jo, juste, grannen min. GAAAAAAAAAAAAAAH. Menmen, jag såg honom tre gånger på en dag, trevligt. Hursomhelst så var franska läraren både rolig och bra. :) Även om det var lite pirrigt att ha lektion med franskan.
Engelska (9.10-9.50): Oh no, typ. UGGLAAAAN. Det var riktigt surt må jag säga. Och dessutom fick vi bestämda platser i typ 3 veckor framöver och jag bara DÖR. Vi gjorde inte så jätte mycket i alla fall, typ gick igenom planeringen och sen skulle vi skriva "A letter about my self". Det gick bra, jag blev rätt nöjd. Men det var tråkigt, det var det.
NO (10.10-11.00): Hahahaha, det första Pia sa till mig och Max var att vi inte fick sitta tillsammans, men att vi skulle sitta framme båda två. Vi satte oss tillammans, är ni förvånade? Hon sa att vi absolut måste vara tysta i så fall.. Det gick.. Dåligt. xD Max fick flytta på oss så jag jobbade med Kalle istället. :) Det gick bra och var också skoj. ^^
Lunch (11.00-11.45): Typ nada. Jag minns inte vad vi gjorde? Fjollade lite, hade skoj. Annars vet jag helt ärligt inte, vi gjorde väl egentligen ingenting.
SO (11.45-12.30): Med skåningeeeen! :D Sofia och jag satt tillsammans. ^^ <3 Vi hade typ inte SO i alla fall, vi skulle ha geografi men började typ prata om massa annat. :) Men tillslut började vi kolla lite i Atlas och typ på Landskaps djur och så. Och alla dem djuren finns ju i Sverige (Tror jag, eller?), hur som helst så sa Edin: -"Asså, finns alla dem här djuren i Sverige?"   Typ hej asgarv? xD Han visste inte att sälar finns i Sverige heller, herre jesus vad skoj. ^^
Svenska (12.40-13.20): Med Sivert (AKA Gandalf). Typ rätt kul men lite skummt. xP Vi fick skriva av från böcker, och det var allmänt skummt bara. Men han verkar väl rätt bra, tror jag. :)
Matte (13.35-14.25): Kul. Faktiskt. Det var skönt att boken verkar bra och inte så jätte svår. :) Och även matteläraren är jätte bra faktiskt! Vi fick titta lite på planeringen här också och sen jobbade vi i boken, och jag hann väl rätt mycket. ^^
Elevensval (14.40-15.40): Bild för min del vill säga. Med Sofia, Max, Affe, Jossan o Eddie från vår klass typ. :D Jag bara dog. Vi har btw det med Sivert också. Men Max är för rolig, jag skrattade som bara fan. Vi hade kul, det hade vi verkligen, det kan jag lova. ^^

Nu har jag väl inte sådär jätte mycket mer att säga. Jag har gått en kort sväng med Athos och sagt grattis till Farfar som fyller år idag. :) Nu skrev jag ett långt inlägg, så jag skriver nog inte mer förrens i morgon. Ciao!

Project Runway och Christian Siriano

(Marielle: Feting softa tider du har då? :o I miss u even more! Snart tar jag nog och ringet dig eller nåt. .__. <33333)


Japp japp, i går var det ju final av PR och Christian vann. Jag blev typ psyk. Jag typ skrek, nästan bölade och skrattade samtidigt. Jag visste att han skulle vinna men jag vet inte, jag är typ kär i honom. Och nu får jag inte se mer av honom?! Surt.. Känndes hursomhelst kul att den jag hållit på under hela programmet vann. ^^ Jag lär väl leva inne på hans hemsida sen. x) Annars så börjar ju Top Model den 9 sept! Jag är peppad. Och jag fattar inte varför jag skriver blogg inlägg på morgonen hela tiden..? Ska iväg runt halv åtta, vi ska vara nere på svanis.. HATAHATAHATA. Jag vill ha franska på Gröndal också, med den gruppen jag är van vid, inte massa andra jävlar också. Fy FAAN vad surt det här är.. >__< Nu ska jag gå och borsta tänderna och platta håret. Hejssvejs.

morgon igen

Jag hatar dessa tidiga mornar, vafan, jag vill sova till 12? .__. Jag är klar med frukosten o så nu, ska bara borsta tänderna om några minuter nu så är jag klar. Men jag är trött som satan fast jag och Athos somnade halv elva i går. Jag orkar ju fan inte sitta uppe på kvällarna, ens till elva längre. Varför kan inte skolan börja senare? Nej, nu orkar jag inte skriva mer heller, hejs svejs.

i love it

Jag sitter här och myser med.. KATTEN! <3 Mamma är ute med Athos och då smög hon sig minsann fram. Saknatsaknatsaknatsaknat. <3 Jag älskar henne, så jävla mysigt när hon kommer och lägger sig i knät och bara kurrar. Så jävla gullig. Jag gillar nog ordet jävla. Nu försökte hon smaka på min naturdiet grej. :o Ingen bra ide tror jag. Hursomhelst så börjar vi ju klockan nio idag och Sofias mamma ska skjutsa oss ut till Lövhagen, och sen slutar vi runt halvtvå-två någonting sånt. ^^ Vet inte hur vi kommer hem..? Antingen går vi eller också så kommer hennes mamma och hämtar oss också. :) Sen sitter jag väl mest och oroar mig för morgondagen. Då blir det enligt schema och för min del gäller det att inte fuck it up. Vi har inte många lektioner och slutar redan 13.35 som tur är. Vi har mentorstid, SO, Idrott och NO. Fan vad några lektioner.. Fast sen på torsdag blir det destofler. Vi slutar TJUGO I FYRA den dagen. Först är det språkval, sen är det Engelska, sen NO, sen SO, sen Svenska, sen Matte och till sist Elevensval. PALLAAAA! Jag kommer avlida.. Så våra tider är alltså:
Måndag: 8.20-14.20
Tisdag: 8.10 - 15.15
Onsdag: 8.10 - 13.35
Torsdag: 8.10 - 15.40 (HUR FAN SKA JAG PALLA?!)
Fredag: (För oss med franska och tyska, franska för min del) 8.40-13.45

Varför i helvete la dem inte sov morgonen på torsdageeen? ;___; Jag kommer dö. Varje torsdag dessutom. Den tredje september ska jag till BUP och måste vara ledig hela dagen, vafan var inte DET en torsdag för? :( Måste det vara en onsdag, den lättaste dagen? Grr. Nu pallar jag inte skriva mer, jag blir för sur. Dessutom måste jag dricka upp min frukost och borsta hår och tänder. Hejsvejs.

Labbemys <3

(Marielle: Jag hoppas det. :) Annars blir jag nog lite.. Ledsen. Miss you ALOT. <3)


I natt har jag sovit med en helt underbar Athos. Ända till klockan fem låg han i min säng. Massa mysigt, jag har sovit jätte bra faktiskt. :) Sen var jag ju i skolan idag, inte mer med det men i morgon ska vi till Lövhagen och det känns surt. ._. Just alldeles nyss så var vi ute och gick, i en timme. Jag är SÅ glad att han lyssnar ordentligt, det är så skönt. Han stannar när man säger till och struntar i andra hundar. Trots att vi gick förbi en tomt med en Siribian Huskey, en Golden retriver och en Engelsk springer spaniel som skällde HUR MYCKET SOM HELST verkligen, gick han brevid mig utan att säga någonting. Lite fick jag dra i honom, men annars funkade det jätte bra. Jag älskar honom. ^^ Nu ska jag väl gå och duscha. :) Ciao.

? :(

Jag har en jätte stor knöl nedanför nacken.. Jag insåg först nu att den är gigantisk.. Jag är livrädd. Tänk om det är något farligt? Jag pallar inte. Varför kan det inte få vara bra bara? Hoppas det inte är något farligt eller nåt.. :( Nu vill jag bara sova. Jag måste upp klockan sex i morgon igen, palla det. Det här är förresten mitt 235 inlägg. Hejdå typ.

Mysigaste björnhunden <3

Jag älskar honom, Athos. Han är ju bäst, seriöst. Mysig och lyssnar jätte bra! Sofia och jag var ute och gick i en timme med honom, snacka om snällingen. Han trycker sig typ mot buskar dock, och låter som en gris, väldigt roande. Snacka om att Jowel har fått en ny mysig björn. Är dock lite ledsen.. Katter reagerade inte alls bra på det här och det kanske resluterar att vi måste sälja honom. Det känns verkligen jätte tråkigt.. Säljer vi Nisse eller han försvinner vet jag inte vad jag tar mig till riktigt. Jag har inte lagt in några bilder på Athos hur som helst, för det här är laptopen. Men ni kan få en gammal här. :) Från annonsen.

Athos



Athos, sötnosen själv.

rubriken

Shit. Min blogg känns totalt värdelös och allmänt ointressant. Jag skriver aldrig någo vettigt fast jag har massa att skriva.. Fattar inte varför. Finns nog många bra anledningar till att min blogg aldrig besöks..
Gårdagen var bra och dålig. Bra: Vi bestämde att vi skulle köpa hunden, träffade Sofia. Dåligt: Lillebror bara bråkade, pallar inte med det, jag blir så grymt jävla förbannad och så bråkde jag med mamma, vilket iofs gick över sen.
Hur som som helst pallar jag inte berätta mer just nu, vi ska åka till Stockholm när som helst så, jag måste ta på mig skor osv. Ha det bra. Berättar mer om hunden (Fortfarande inget nytt namn) ikväll!


gonatt.

Ja, god natt typ? I morgon åker vi till Stockholm vid elva tiden och sen när vi kommer hem bär det av för o hämta hunden. :D Eller Athos som han heter.. Gilla inte namnet. .__. Vi får fundera på den punkten. Jag skriver mer i morgon, puss o kram alla läsare.^^

Athos

Nu har vi varit och kollat in snygging hunden Atos (Hrm, gillar inte namnet så överdrivet mycket) och han var hur fin som helst. <3 Vi gick en liten runda och han lyssnar jätte bra på mig faktiskt. Och hon bestämde sig för att vi ska få hunden i morgon hämtar vi sötnosen him self! :D Först åker vi till Stockholm och handlar lite grejor, gympaskor, byxor o vare nu va. Sen efter det går vi för o hämta Atos. ^^ De bor bara drygt tio minuter härifrån så det blir inga problem. :) Aja, nu ska jag gå och prata lite med moder min.

Casanova

Har just sett film med Heath Ledger, har aldrig gjort det förr. Men jag gillade faktiskt filmen. :) Nu ska jag dock sova, kan vara bra.. Sov gott.

Insåg att det var dumt att börja på ett nytt inlägg när jag hade ett som var så pass kort redan.
Sitter mittemot broder min som just har bytt dator med sin kompis igen, så han har en laptop (JAG VILL HA HANS JAG VILL HA HANS JAG VILL HA HANS!!!) nu igen. Den är så jävla snygg ! Annars så sitter jag och kollar lite om labradorer dårå, om det nu blir någon. Jag hoppas. Det verkar vara en bra hund, labradoren. Fin till sättet och så. :) Själva hunden är också fin, jag hoppas bara att jag inte blir besviken igen, utan att vi får den nu, att våran familj passar. Hunden (Jag vet faktiskt inte vad den heter) är fem år och glad, tillgiven och kelig. ^^ Vad säger ni som har/haft labrador, är det är mysig och trevlig hund? I morgon går vi hursomhelst och träffar hunden, ska bli skoj. Nej, nu ska jag faktiskt sova!

i morgon

imorrnimorrnimorrn. <3 ROLIT ROLIT ROLIT ROLIT! :D I morgon kollar vi på hund och förmodligen blir det att köpa aaaaav! :D En labrador på fem år. Jätte fin. :) <3 http://www.blocket.se/vi/17719435.htm?ca=11_s Eller vad säger ni? ^^ Jaja, nu ska jag gå och göra nåt, finns ändå inget spännande att göra här.

brist på rubriker

Skolan var helt okej, absolut. Kul att se alla ändå, och idag fick vi ju bestämda platser. Så nu framöver sitter jag brevid Edin och framför mig sitter Affe och Cribba. En absolut helt okej plats. Vi har inte gjort sådär jätte mycket, fick mer papper, någon jävla skrivbok (Mentorsboken). Och gjorde några uppgifter som var rätt boring. På måndag blire mera sånt typ och på tisdag ska vi ut till Lövhagen. >___< På exkursion eller nåt annat boring.. Blöööh. För alla som vill veta så rengar det igen, det bara regnar hela tiden. Åskade lite också, hoppas på att det inte blir mer, jag är fan livrädd för't.

Generation ex

I brist på rubriker blev det kent låten jag lyssnar på för tillfället..
Jag hatar dessa tidiga mornar, jag pallar inte! Jag snoozade tre gånger innan jag gick upp. 27 minuter som jag inte ens sov på. Vaknade ju lite efter fem och kunde inte sova, gick upp och pissade och sen var det kört, jag somnade fan inte om. Visserligen fungerar jag efter fem timmar, klarar skolan och sånt, men jag skulle ju definitivt vilja sova i säkert en typ. 15 timmar varje natt. Jag gjorde ju det många nätter på lovet, och jag var fortfarande trött efter det. Jag är trött jämt. Hursomhelst så blire troligen skoj på söndag, berättar det isf, om det blir nåt. :) Nu ska jag väl försöka äta något, annars kommer jag spy i skolan. Hej för nu.

Jag är dålig på att sluta skriva, för jag har hämtat min frukost nu. Naturdiet. VLCD. Deru. Jag kan definitivt inte påstå att det är sådär MUMMA! gott liksom, men det är inte sådär jätte äcklig heller, så den går väl ner. Förresten, såg ni den där roliga artikeln i aftonbladet igår? Är ditt barn emo? , typ, eller nåt sånt. RIktigt skoj må jag säga.

Första dagen i skolan

Jaha, då hade man börjat skolan igen då. Allting gick ju bra och så, vi har fått massvis med papper och faktiskt vårat schema, vilket alltid brukar vara försenat. Men vi fick det och våra skåp. Underskåp fick jag, men det var ju helt okej. Jätte kul att träffa de flesta igen, Max dårå, fan vad kul. Våra lärare kommer strypa mig, honom, Sofia.. Haha, ja. Vi ska ut till Sågen 11/9-12/9, kan bli kul. ^^ Jag har inte så jätte mycket att berätta om dagen, det kändes inte som om vi var i skolan, utan bara var borta, känns som om det är lov igen. Haha, men, det blir väl inte så direkt. x) Hursomhelst så fyller jag år på påsklovet, happytimes! Sen efter skolan gick jag och Sofia hemåt, och stannade utanför min port, där vi blev sittandes i drygt 45 minuter. Hon slickade på en snigel. Ja, det är sant, pyttelite, men dock. Sen gick jag upp med moder min och lillebror som också kom tillbaka från skolan och så lallade jag runt och hade tråkigt. Och det sa jag till mamma tusen gånger så jag gick och la mig och sov med katten istället, i fyra timmar. Otroligt välbehövligt dock, efter en nattsömn på tre och en halvtimme. Och då blev mamma liiite sur, för vi skulle sätta upp hyllor i mitt rum. Whatever, sen gjorde jag inget mer.. Men jag somnade redan vid.. Halv tolv kanske, på kvällen sen. :)

Mornar

Jag har insett att det är otroligt spännande mina mornar kommer vara innan skolan. ._.

* Släppa in katterna om de inte redan är insläppa av moder min.
* Ge katterna mat och vatten (Kanske byta vatten om det finns något kvar).
* Göra ett snabbt toalett besök.
* Vanligtvis springa och hämta kläder om jag inte lagt fram kvällen före.
* Klä på sig, sminka sig, platta och tupera hår. (Tillsammans med tjejkatten som alltid vill vara med).
* Gå ut i hallen för att spraya håret, går inte att andas om jag gör det i badrummet.
* Kolla i kylen om det finns frukost, vilket det alltid gör, men jag struntar i det just då.
* Kolla om mamma är vaken, prata lite med henne och kanske väcka lillebror.
* Peta i mig en rostmacka eller två med lite ost. (Detta görs alltid vid datorn).
* Snabb koll av sminket och borstning av tänderna.
* Troligen pissa en gång till, bara för att slippa göra det i skolan.
* Sitta vid datorn i väntan om att klockan ska bli tillräckligt mycket.
* Tillslut ta på mig skorna och gå för att vänta på Sofia som alltid kommer efter mig.

Visst känns det spännande? Och nu i morse tog det mig fan en hel timme att bli klar i badrummet, lite mindre kanske. Vet killar hur mycket tjejer lägger ner på sig utseende? Bara att sminka sig tar hundra år, och fixa håret sen. Jesus. Förresten är jag inte fullt lika nervös just nu.. Håret ser bra ut dessutom, jag blir happy då. Förresten, hur ång tid tar det för er i badrummet på morgonen? Spännande o se hur snabb eller långsam jag är. ^^
Just nu sitter jag förresten bara här och vet inte.. Kollar klockan varje minut. Och lyssnar på Veronica Maggio, hon är najs som fan. :) Nej, nu ska jag gå och byta tröja för det blev inge bra såhär!

Jaha ..

Ja, nu sitter jag i alla fall här torsdag morgon och klockan är sju liksom. Väntar på att plattången ska bli varm. Men det har inte med saken att göra. Jag somnade först runt halv tre i natt. Jag känner mig helt död. Jag har sovit i 3 och en halv timme. Vafan.. I alla fall, klockan 9.00 ska vi samlas vid flaggstången på skolgården, tjugo i nio träffas jag och Sofia och går dit. Undra hur alla har förändrats? Undra hur alla ser ut? Är dem bitchiga fortfarande bitchiga, är dem snälla fortfarande snälla? Jag får inte veta förrens om två timmar. Nu måste jag se till att plattången inte brinner upp, ciao!

Panik

Måste skolan börja? Kan jag inte få vara ledig två veckor till? Jag klarar inte av det här. Jag vill inte känna pressen av att jag måste klara det, och sabba inte det, jag måste pallra mig upp nu fem tidiga mornar i veckan. Jag är livrädd att jag ska fuck it up, i år igen. Jag tar igen allting snabbt, okej, men jag missar ändå. Och jag vill verkligen fatta matten, jag vill! Jag vet att svenska, engelska, franska, so, no kommer gå okej (Speciellt språken, det är la det jag är bra på). Jag är mer oroad över matte, slöjd, gympa typ. Musiken och bilden kommer funka, där är jag varken jätte duktig eller jätte dålig, så det lär fungera hyffsat. Men ändå. Jag vägrar göra misstag iår. Och det är det jag är rädd för. Att jag ska sabba nåt, faila. Så otroligt jävla rädd. För jag blir så besviken. Om jag ramlar, hjälper ni mig upp då?

Blogglistan fer sure

01. Hur länge har du bloggat?
* Sedan den 25 november förra året. :)

02. Hur såg din bild av bloggar/bloggare ut innan du själv började blogga?

* Att de flesta är tråkiga och handlar om mode. Men mitt intryck är helt annat nu.

03. Vilken var den första blogg du förälskade dig i?

* Ingen, tror jag. Jag har inte direkt gillat något sådär direkt..


04. Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?

* Att jag tror jag mår bättre nu ändå.

05. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?

* Jag kollar säkert närmare 10 stycken personer dagligen.

06. Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?

* Jag tror alla förutom en (som är en bildblogg) är dagboksbloggar.

07. Nämn en bloggare som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.

* Oj. Jag vet faktiskt inte det heller. Olik mig..? Hm.

08. Nämn en bloggare som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.

* Jag gillar personer som uppdaterar ofta, det gör Agnes. Gillar hennes blogg. :) Kanske inte så lik, men ändå. (Nikonian.blogg.se)

09. Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?

Jag vet inte, inte skärskilt många som kommenterar det. Men många av mina nära bloggar själva. 

10. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?

* Det har aldrig sagt att jag inte är det, så jag antar det.


11. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?

* Jag är liksom lagom privat..

12. Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.

* Vissa mer privata känslor, tankar. Det är inget som hela världen måste veta liksom. 

13. I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?

* Jag bloggar egentligen bara för att det är kul att skriva och för att jag vill få ur mig mina tankar, det är väldigt få som läser min blogg.

14. Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?

* Jo, absolut, till en stor del. Inte helt och hållet, men läser man regelbundet om hans/hennes liv så.

15. Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?

* Inte via bloggen nej.


16. Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?

* Ja, kanske. Beroende på vad dem skriver om egentligen, och konsekvenserna av det.

17. Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?

* Jag tror faktiskt inte jag någonsin blivit riktigt sårad.


18. Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?

* Kanske. Jag vet inte.


19. Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?

* Nackdelar? Jag mår enbart bra av att skriva av mig.

20. Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
* Absolut, varför inte? Om två år börjar jag nian och är femton år, då lär jag ha desto mer att berätta om.

21. Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
* Jag tror faktiskt de har inverkan på vår kultur..

22. Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?

* Det har betytt mycket att få skriva av sig allting, jag ur mig mycket (Även om jag skulle kunna få ur mig mer). Men det är skönt att bara skriva av tankarna här.

23. Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
* Rätt mycket det med. Det är skönt att läsa andra människors tankar.

24. Nämn 5 bloggare som du vill ska svara på enkäten.
* Alla som känner för det kan ju ta och göra det.

Jag gillade den här listan mycket, den var mycket mer.. Mogen? Eller jag vet inte, men bdbs är fjolliga.

Dusch

Ja, hej igen dåva. Jag ska gå och duscha egentligen, tnkte bara liksom säga att det är PR ikväll och jag är aspepp! :D Men jag är jätte lite absolut inte pepp för skolan i morgon. Men jag tror det blir kul att träffa alla igen faktiskt. :)  Nej, hej på er. Missa inte Christian Siriano nu bara!

Christian Siriano


Skola i morgon

Sitter här och har just varit på biblioteket med Sofia. ^^ Och nere på stan överhuvud taget. Lånade faktiskt bara 3 böcker, två manga (Sugar Sugar Rune, del 2 &3) och en engelsk, Stephanie Meyers Twilight. :) Men sen har jag ju Kent-boken hemma också, så jag har en del. Sen är jag nervös för skolan i morgon, som fan.. Jag vet inte vad jag är orolig för, men jag är orolig och jag vill inte vara med om dessa tidiga mornar, läxor, pluggande och failande på prov. Mest rädd är jag för att jag inte ska klara matten, eller att jag ska hata lärarna. Eller att dem ska hata mig. Herregud, jag vet inte ens vad jag oroar mig för egentligen, allting? Varför kunde man inte fått stanna i 6-års eller ettan? Då älskade jag skolan. Allting var så enkelt och jag var så duktig. Jag var duktigast i klassen. Och jag ville till skolan, ville gärna ha längre dagar. Nu vill jag bara stanna hemma och sova hela livet. Kan man inte få göra det..? Är inte det ok eller? :( Jag vill nog helst bara ha det som det är nu på sommarloven. Sova, läsa, sena nätter. Jag älskar nätterna. Och jag älskar att läsa och sova. Läser gör jag hela tiden numer. Älskar ju von Bredows böcker. Har läst alla tror jag, i alla fall alla jag fått tag på, och jag gillar alla! Men annars så hittade jag inte vad jag letade efter på biblioteket faktiskt, jag letade efter en bok som heter Till salu som jag läst förr, men jag kan inte riktigt minnas vem som har skrivit den.. Har för mig att det är Christina Waldén.. Men fan, är det verkligen det..? *Ta reda på* Typ lol? Det var hon, fast hon heter visst Wahldén.. What ever. Jag hittade den i alla fall så nu kan jag gå ner och låna den någon dag. ^^ Såhär står det i alla fall om boken på bibliotekets hemsida;

"Rykten går om att ryska prostituerade transporteras till Sverige och utnyttjas av män i de nordliga gränstrakterna. Polismästaren i länet förnekar detta, men Rikspolisstyrelsen vill utreda förhållandena och skickar poliserna Hedvig och Rafael. Det uppdagas att en ung rysk kvinna har hamnat på sjukhus med allvarliga skador."

Jag älskar den. Och det är så skumt. Den är jätte lik boken SÅLD. Någon som läst den? SÅLD kom ut år 2006 och det är en sann historia, alltså, allting har hänt på riktigt, men Till salu kom minsann ut år 2004 och är inte en sann historia? Förrvirringen är stor i guess. Någon som förstår något eller läst båda böckerna och känt samma sak? Nu ska jag hjälpa Timmy med hans tv, han är inge bra på det dära, faktiskt.. Konstigt nog. Jag är duktigast. ^^ Hoppas ni hare bra allihopa, jag saknar er men orkar inte sitta vid datorn. Bara lite granna sådär, som nu. Ni kan ju höra av er på mobilen annars, där nås jag ju typ dygnet runt. Puss och kram på er söta läsare.

Sen natt

Jag ska inte skriva mycket. Sitter vid laptopen som jag har insett fungerar finfint. I alla fall så har ju jag och Sofia tältat nu dåva. Orkar inte skriva mer om den saken, utan tänkte mest bara meddela att jag fortfarande lever. Hoppas ni mår bra där ute. På torsdag börjar skolan. Jag är totalt opepp.

Congratz to Sofia.<3

(Marielle; Mjaa, jo, om jag får dig på köpet isåfall då. :D Jag saknar dig über-jätte-massa-skit-mycket!<3333333)


Sofia fyller år idag dårå. :D Jag ska gå och duscha och göra mig iordning innan jag smsar henne och då ska vi åka och handla till tält grejen dårå. ^___^ Jag har en liten surprise till henne också, mohhah. Nej, nu måste jag duscha för jag sitter ju nästan här och sover! Förövrigt så började jag äta b-vitaminer igår, hoppas på att inte tappa så mycket hår. :( Och så fick man ju en über snygg tröja av mami igår! :D Hare bra där ute, jag hör av mig på söndag eller måndag. Kanske senare idag också. (Förresten har jag bara kent boken kvar nu. :3 mihihii. Jag läste Katarina von Bredows i natt. (A))

gammalgammal bild.
Här får ni en av dem äldre bilderna på henne också. Hon älskar mig nog för det här 0:]

Bögslungan (Per Alexandersson)

Har just läst ut den. ^^ Den var väl.. Rätt bra. Men lite tråkig. Kort. Lättläst. Men handlingen var bra. :) Här är baksidan:

Det är veckan innan nian slutar. Nu händer allt. Bråk ställs på sin spets och kompisar blir fiender. Det gäller att inte bära väskan på fel sätt, ha på sig fel kläder eller säga något klumpigt. Minsta felsteg och du går från cool till mobbad. När Max äntligen får en tjej blir han lycklig, men är han verkligen kär i henne?

Max blir livrädd när han börjar tänka för mycket på Niklas. Är han bög?!

Som sagt, den var lite för kort och alldeles för lättläst. Men men. Alla böcker kan ju inte vara super bra. :) Nu ska jag nog fortsätta på Expert på att rodna. ^^

Elma-dag idag!

(Marielle; Glöm det! Jag ska gifta mig med honom för han är bezt och thats it! ^^ Saknar dig sweetie.<3)


Idag var jag med Elma dårå. ^^ Vi har ju inte setts på hundra år så det var roligt. :) Vi gick i två timmar (Precis som sist) och pratade om allt och inget, riktigt trevligt. Sen pallade mina fötter tyvärr inte mer, lär ju ha fått blåsor och skavsår, har inte tittat än, men jag vet inte. Annars gick vi till bibblan och lånade böckerna jag inte kunde låna sist. ^^ Take a look at dig själv, Kent, Bögslungan, Expert på att rodna. Den första var riktigt kul. :D Den har jag ju redan läst ut, ja. Och bläddrat lite i Kent och läst drygt 40 sidor. Fatta lyckan, en KENT BOK! :D:D:D Expert på att rodna har jag läst minst 2 ggr förr, den har jag bara börjat på. :) Sen den sista, Bögslungan har jag inte börjat på, men jag hoppas på att den är bra. ^^ Lättläst tyvärr. :( Skulle lånat en engelsk också, men jag kan inte minnas vad den heter, störande nog. Och imorgon är det inte en helt vanlig dag, för i morgon är det Sofias födelsedag! :D Vi ska ju tälta fre-sön och det känns skoj. Just nu gör jag dock inte så jätte mycket, ska väl fortsätta läsa. ^^ Hoppas ni hare bra där ute!

sömn

Nej, nu måste jag banne mej sova! klockan är 00.44 och jag ska upp 11 i morgon. Kommer ju ligga och läsa ett bra tag nu också så. ^^ Tänkte bara ge er ett litet smakprov av en av mina bilder. :)

vatten och segel bottaaaar
Nynäshamn

lista

Så fort du ser denna lista är du utmanad. Om du inte gör den inom 2 dygn så kommer något hemskt hända med den du älskar.

Vad är klockan nu när du börjar?
- 00.01
Vad heter du?
- Hanna :)
Födelsedatum?
- 8 april.

Stjärntecken?
- Vädur. ^^

Vart bor du?
- Nynäshamn (Hate it).

Har du egen dator?
- 2.

Intressen?
- Foto, musik, skriva.

Favoritband/artist?
- Kent ! <3

Favoritlåt?
-  Svårt. Just nu gillar jag bla Veronica Maggios Måndagsbarn och Petters Logiskt.

Hur många är online på din msn?
- 7 med mig själv. (A)

Vem är din 5:e online?
- Sofie.

Har du några olästa mejl på hotmail?
- 0, kollar den för att det är störande. x]

Beskriv ditt hår?
- Svart med blålugg, lite vågigt ner till brösten, ungefär.

Har du piercingar/tatueringar?
- Ska pierca mig om jag vågar.

Vart skulle du bo om du fick välja?
- Stockholm eller London.

Vad har du på dig just nu?
- Trosor, strumpor, mjukisbyxor och Hello Kitty linne.

Vad har du gjort idag?
- Sovit och annat ointressant.

Hur mår du just nu?
- Halv bra typ. Trött.

Äter du ofta godis?
- Näe?

Vad är de finaste som finns?
- Det vet jag faktiskt inte.. Äkta vänskap ?

Vilken är din favorit dryck?
- Loka Päron!

Vilket är ditt favorit teve program?
-  Project runway, LOST, Prison Break.

Vem är din förebild?
- Det vet jag inte heller. Ingen, typ. Berny kanske.

Vad är bäst me dig?
- Bäst? Att jag alltid är mig själv. Typ. 

Har du några komplex?
- Allt typ.

 Hatar du någon just nu?
- Ehum.. Tror inte det?

Saknar du någon just nu?
- Yes box.

Vilken kändis skulle du vilka gifta dig med?
- Christian Siriano!

Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad?
-  No way.

Är du underviktig, normalviktig eller överviktig?
- Överviktig bajs blä.

Hur lång är du?
- 153 typ. ;____;

Är du nöjd me dig själv?
- NEJ.

Vad är du bra på?
- Jag vet faktiskt inte. Helt ärligt kan jag inte komma på nåt.

Vad är klockan nu?
- 00.07

Vad har du ätit idag?
- 2 mackor (Frukost), 1 äpple, middag (Kyckling filé o ungspotatis). Och typ 5 bragokex!

Har du lätt för o somna?
- Näej. Bara om jag varit uppe typ en sisådär 38 timmar.

Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon?
- Ibland. ^^

Är du fet?
- Ja.

Vad stör du dig på?
-  Extrem fjortisar, homofober, wannabes, folk som är fjortis ena dagen "emo" andra dagen.

Är du osynlig?
- Kanske det.

Vilket/vilka ämnen har du bäst betyg i?
-  Skulle vi haft betyg skulle det varit i svenska och engelska.

Vilket ämne har du sämst betyg i?
- Idrott, slöjd. Slöjd för att jag inte bryr mig.

- Checkpoint. Ta nu något svalkande att dricka, pusta ut lite och fortsätt med att läsa sedan när du har hämtat andan.   (No way? :D)


Knarkar du?
- Ja, visst för fan. (Menherregudalltså.)

Röker du?
- Nopp.

Super du?
- Loka? :D

Äter du?
- FÖÖÖÖÖÖÖÖR MYCKET.

Snusar du?
- Euuw!

Har du runkat nångång?
- Hahahahahahahaha XD *Ramla av stol*

Röker vattenpipa?
- Neeepp.

Ät en banan!
- Ett äpple maybe! :D

Vill du ha sex just nu?
- Just nu? Nääe.

Favoritmeny på donken?
- Eh. Eh. Eh. Pommes? <3

Donken eller BK?
- Donken fer sure!

Skulle du kunna sjunga allsång på skansen?
- Lätt, i publiken alltså. Måste ju inte sjunga högt. :D

Skulle du vilja gifta dig med marilyn manson?
- Sure ^__^ Har namnsdag på hans födelsedag btw.

Skulle du tänka dig att ha sex med nån i blink-182?
- Haha, vene hur dem ser ut.

Städat eller stökigt?
- Halv stökigt.

Gillar du anonyma bevakare?
- Nejee.

Vågar du rapa högt inför andra?
- haha, göre varje dag?

Skriver du mer än 2 utropstecken?
- Nej. Helst inte mer än ett. Ser bara barnsligt ut.

Vad är klockan nudå?
- 00.12

Vad ska du göra sen?
- Sova, för jag ska träffa Elma (som jag förövrigt snodde den hära av ^^) i morgon.

Är du inne på msn nu?
- Yes.

Har du anorexia?
- Näeej.

Hur vill du dö?
- Typ sovandes i sängen, gammal.

Hur ofta sitter du vid datorn?
- Ganska ofta. Ska sitta mindre när skolan börjar, absolut!

Öl eller vin?
- Om jag måste välja, vin.

Cola eller redbull?
- Båda? Kan inte välja ffs.

Vad ska man blanda vodka med?
-  Jadu.

Vem står dig närmast, mamma eller pappa?
- ;___;

Behöver du mer kärlek?
- Av vem?

Blir du full varje helg?
- Nopp.

Natt eller dagmänniska?
- NATT!

Är du vampyr?
- Vill bli. :D

Är du transa?
- Ehehe, nej.

Vad skulle du välja, åka framåt eller bakåt i tiden?
- Bakåt.

Är du laglig?
- Yes i am.

Vill du ha barn någon gång?
- Nej.

Är du beroende av nånting?
-  Loka, musik..

Vad vill du bli när du blir stor?
-  Asså. Jag vet inte. Men jag vill gå estet linjen.

Är du rädd för att dö?
- Nej, det är jag inte.

Vad är klockan nu när du är klar?
00.15



Haha, skummaste testet? ^^ Jag har i alla fall sett PR och det var lovley, as usual. ^^ Men nu ska jag bara tömma kameran innan jag går och lägger mig, och klockan är bara 00.16! Det är bra. 10 gånger bättre än klockan fyra eller tre i alla fall. :) Hoppas ni har det bra där ute!

Christian Siriano
Här har ni en bild på snyggingen Christian Siriano också. Han vinner ju hela tävlingen. Lite tråkigt att veta i förväg kanske. ^^ Men erkänn att han är drop-dead gorgeous? <3

dagen

Jag gick ju upp 12.15 som jag sa, efter 7 timmars sömn och då glodde jag på tv, typ.. Länge. Efter det så duschade jag (Kärlek till duschen fer sure). Sen skulle vi tydligen handla och åka till kyrkogården så då gick vi ner till kusinerna. Gullade lite med valparna och sen åkte vi. :) Mamma och faster Gunilla handlade på Willys och medans gick jag och Jennie ner till djurboden. Haha, och det var 10 ggr roligare än att handla. :D Sen typ.. Har jag inte gjort något. Ska se Project Runway. Typ hej kärlek. <3 Favorit program fer sure. Christian är ju bara för söt. ^__^ Och nu har jag inget annat vettigt att säga. Jo, juste. Ska tälta med Sofia från fredag kväll till söndag. Wohoo typ. :D

12.15

Haha, nytt rekord kanske? Jag gick upp redan kvart över tolv. ^^ Bra iofs. Ska bannemej vända på dygnet nu innan skolan börjar alltså. Jag kommer fan inte palla att gå till skolan annars, och det kan ju vara bra om jag ska sköta skolan i år. ^^' Tänkte bara berätta det, bara för att det är lite kul sådär. ^___^ Ska välan gå och försöka få i mig något att äta nu. Ha det!

Trök

(Marielle; Antar att du har rätt. .__.' Saknar dig till tusen. :( <3)

Hm, allmänt tråkig dag. Sov till tre som vanligt, sen har jag gjort.. Ingenting. ._.' Annars ska jag träffa Elma @ torsdag. ^^ Ska bli skoj. :D Har välan inget skärskilt att berätta annars. Hejs. <3


Lord of the Rings - The return of the king - Special Edition

Såg Sagan om ringen dåva. <3 Bästbästbäst. Men jag pallar fan inte slutet. Så jävla sorligt när Frodo åker med skeppet.. Gissa vem som grät? :( Nu ska jag la sova.. Sov gott.

Var ett tag sen..

(Jennie; Yes, deras hund heter Nette. Eller den kallas i alla fall för det, egentligen har den nåt jätte krångligt namn. ^^)

Internet har ju krånglat som satan, och för att få det och funka var jag tvungen o starta om datorn, men, jag pallade inte det. ;o För då spelade jag Sims. Lol. Det är egentligen inte ens skärskilt kul. ._.'
Annars var Sofia och jag nere på stan idag. :) <3 Köpte ett kollegie (Stavas?) block (15 spänn) och en kalender för 109 kronor @ BokCompaniet. ^^ Otroligt bra kalender. Liknade Jennies, typ likadan? (: S o jag gick till biblioteket också, och så hittar vi massor med böcker vi vill ha. Men så hade båta glömt bibliotekskorten o så frågar vi om det räcker med personnumret, men icke. -"Om ni har ID-kort". Jävla kärring. Killen som jobbar där skiter i ID-kort. Han är 10 gånger snällare. >__< Men men. Får gå tillbaka en annan dag.

Just nu sitter jag bara här och känner mig ensam? .__.' Lyssnar på Sober. <3 Jag har faktiskt inte mycket mer att säga. Men ni får ha det bra där ute! Och lämna gärna en liten kommentar.

s <3

Vaknade klockan tre idag då, då mamma kom inspringandes med telefonen i högsta hugg. Det var Sofia. :) Så hon kom en stund senare och hämtade godiset jag köpte @ båten till henne. Skönt att träffa henne igen, även om hon bara kunde stanna en sisådär en kvart eller något. Vi träffas aldrig längre, det suger snopp. :(
Nu vet jag dock inte vad jag ska göra alls, har absolut nada att göra. Har inte ätit frukost men kom på att jag inte ska göra det. Har bestämt att jag bara ska äta middag. O i princip inget annat. ^__^ Fåse vad som händer. Måste tappa typ 684968463541 kilo, så. Nu ska jag gå o se en film jag sett tusen gånger, bara för att göra nåt, hejs.

hello again

Jag och mamma hittade inget att titta på, så vi bestämde oss för att se The 10th Kingdom, en film vi lånade för läääänge sen, men glömt att se. Den är 7 timmar lång och uppdelad på 3 dvd filmer. Men gooosh, vi har sett första nu och wihu säger jag, gosh vad bra! :D Dock har klockan hunnit bli tre så vi ska se vidare i morgon. ^__^ Mina utslag på halsen kliar btw fortfarande. :( I'm going nuts! Och myggbätten också. Annars har jag väl inte för mycket att säga.. Ni får en liten bild jag tog för ett tag sen ist. ^^

Nähä? Det fungera inte? :( Jag blir ledsen hezt.


trött

Gick upp 15 idag och jag är trött redan? :( Jag orkar inte vara trött hela tiden! Pallapallapalla. Seriöst.
Den här är kul förresten. http://www.youtube.com/watch?v=irnr0HPt5f0&feature=related :)
Nu tänker jag gå o dränka mig i kaffe.


gnäll

Tänker gnälla lite nu dåva, bara för att jag.. Känner att jag måste det.

•Jag har fått typ fem myggbett på vänster ben och det kliar så jag blir galen !
•Jag har fått några andra utslag på vänsta axeln och ända upp på halsen, det kliar också! (Mamma gissa på värmemojs)
•Jag hade en spindel i sängen i natt som jag slog säkert 17 gånger innan den dog. Långbent jävel.
•Det har regnat i snart fyra dagar och jag börjar bli trött på det.
•Det rinner som gultvatten ur öronen på mig, JÄVLA EKSEM!
•Mina sömntabletter fungerar bättre till eksemen än sömnen. Inte för att eksemen försvinner, de blev vatten.
•Jag är trött hela tiden fast jag somnade någon gång efter fyra och gick upp tre.

Visst är min blogg väldigt intressant? (Not).

Palla det här vädret!

Visserligen gillar jag regn och så. Men nu regnar det och blåser som bara SATAN. Det känns verkligen surt att sommaren försvann på två sekunder. Det ser ut som om det vore höst redan? :( Jag hade trott att den inte skulle komma förrens till mja.. Mitten av september, påriktigt alltså. Hade egentligen ingenting att säga, som vanligt.


lista agaiin. (nej jag är inte uttråkad alls. x))

Alla tjejer, även killar, fyll i detta och se hur tjejig du är!

får du: 0-20 mer pojke än tjej
får du: 20-30: pojkaktig tjej
får du 30-40: rätt så tjejig.
får du: 40-50: du är en tjej!
får du: 50-60: du är riktigt flickig.

[ ] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[ ] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[/] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[/] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x] Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 2

[x] Du har färgat håret.
[ ] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[ ] Du solar hellre än att bada.
totalt: 3

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[ ] Färgen rosa
[/] Shopping
[ ] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[ ] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 4½

Du shoppar/shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[ ] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
totalt: 1

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[ ] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[ ] Visst
[x] Säkert
[ ] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 2

DU LÄSER:
[ ] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 0

DU GILLAR DESSA FIMER:
[x] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[ ] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 6

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[x] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[x] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
totalt: 7

DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
totalt: 0

musik ? + en lista. :)

Någon som har nå bra att rekomendera? Har hittat några nya jag gillar iofs (Veronica Maggio - Måndagsbarn och Petter - Logiskt), och det är var som spelas. Hela tiden, om och om igen. Här kommer en 'liten' lista btw.

Kryssa i alla band som du har hört.
har du hört:

0-20 = IG
21-40 = G
41-60 = VG
61-80 = MVG
81-101 = MVG +

ROCK
[x] Green Day
[x] Tokio Hotel
[x] BLINK-182
[x] red hot chili peppers
[x] nirvana
[x] foo fighters
[] queens of the stone age
[ ] audioslave
[x] nickelback
[] puddle of mud
total: 7


CLASSIC ROCK
[x] led zeppelin
[x] pink floyd
[x] jimi hendrix
[x] aerosmith
[x] queen
[x] the rolling stones
[x] the who
[] t-rex
[] mean street
total: 7

POP
[x] britney spears
[x] christina aguilera
[x] justin timberlake
[x] kelly clarkson
[x] simple plan
[x] backstreet boys
[ ] rachel stevens
[] will young
total: 6

HIP HOP/ RnB
[x] 50 CENT
[ ] fat joe
[x] kanye west
[x] eminem
[x] sean paul
[x] snoop dogg
[x] 2pac
[ ] D12
[x] Xzibit
[ ] g-unit
total: 7

METAL
[x] AC/DC
[x] guns 'n' roses
[x] mötley crüe
[x] kiss
[x] iron maiden
[x] metallica
[x] motörhead
[x] black sabbath
[] desyre
[] redcat
[] dirty licks
total: 8

HEAVY METAL
[x] dragonforce
[x] KoRn
[x] judas priest
[] deftones
[] fear factory
[] cathedral
[] dragonhammer
[x] rage against the machine
total: 4

DEATH METAL
[] chimaira
[] soulfly
[] hatebreed
[x] children of bodom
[] arch enemy
[] morbid angel
[x] in flames
total: 2

GOTHIC METAL
[] epica
[] paradise lost
[x] nightwish
[] lacuna coil
[] after forever
[] xandria
[x] within temptation
[] charon
totat: 2

PUNK
[x] sex pistols
[x] the clash
[x] misfits
[] towers of london
[] pennywise
[] the dead kennedys
[x] the ramones
total: 4

INDIE
[x] arctic monkeys
[x] the killers
[ ] blur
[x] franz ferdinand
[] razorlight
[x] the kooks
[x] the strokes
[] the libertines
[] dirty pretty things
total: 5

ALTERNATIVE
[x] muse
[x] radiohead
[] skunk anansie
[x] placebo
[] massive attack
[x] the darkness
[] portishead
[] the shroud
total: 4

"EMO"
[x] fall out boy
[x] my chemical romance
[ ] hawthorne heights
[x] funeral for a friend
[x] taking back sunday
[ ] atreyu!
[x] lostprophets
[x] panic! at the disco
total: 6


62 p. MVG. WOOHO :D

rain

Det regnar som bara fan. Och det har det gjort i typ.. Tre dagar? Fast det är rätt skönt, innan var det för varmt, är nu också iofs. Hejglobaluppvärmning eller nåt? o__O Gick för övrigt upp typ.. Halv fyra idag, duktigt då.. Och så är jag typ.. Trött fortfarande. Har inget bra eller intressant att säga som vanligt.. Öhm.


Halv fem.

Nä, det är inte halv fem på morgonen, men jag gick upp halv fem idag. 16.30 cirka alltså. Bra. >___< Och jag hade dessutom kunnat sova ännu längre om mamma inte väckt mig, hon var lite sur. ^^' Men nu ska jag gå och äta för jag hör att mami kommer upp från tvättstugan. Jag skriver kanske mer i kväll, eller senare alltså.. Vi ska tydligen spela minigolf, inte för att jag tänker vara med, utan bara titta, men.. Det åskar dessutom. Bläks.


Halv fyra.

Hur hann klockan bli så mycket helt plötsligt..? o__o Shit. Ska gå och lägga mig, det behövs, typ. ._.

Btw så finns det typ otroligt många roliga såna här grejor: ◊♥√©®™↑→»¿×¾ΦΨΩ∑ :D:D:D Dem är ju helfestliga !

Bus

Jag gick och tog våra brago kex. Dem är goooooooooda! :D Annars ska jag hitta något att titta på, för jag är så hiiiimla uttråkad. :D Haha, d märks inte alls va? LOOOOOOOOOLZZZOORZZZZ. :D:D:D:D

Ännu en.

Lolzor. :D

Har du någonsin...

Sagt nej till samlag: .__.
Varit medvetslös: När jag sover? :3
Hånglat med någon riktigt ful: .__.
Hånglat med fler än 50 pers: Nah.
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Nah.
Gjort något riktigt dumt: Yes i have.
Gjort något du verkligen ångrar: Ja.
Blivit full på ett släktkalas: Nääe.
Varit full i skolan: Naah.
Blivit portad ifrån en krog: Kommer inte in. x)
Varit otrogen: Nepp.
Varit full på julafton: Nepp.
Varit nykter på nyårsafton: Alla? ^__^
Slagit sönder en TV: Nåpp.
Önskat att du var det motsatta könet: Ja, varje gång mensen kommer. (Behåller Agnes svar ^^)
Varit gravid: Haha, nä.
Fått barn: Svårt om man inte varit gravid..? o__O
Överdoserat: Alvedon? :D
Åkt ambulans: Tyvärr inte. :o
Gjort något olagligt:
Ehehehehe.
Fått din mamma att gråta: J..a..?
Blivit polisanmäld: Nih.
Slagit ner någon: Faktiskt inte!
Skämts över dina föräldrar: Ja? :D
Skämts över dig själv: Absolut.
Ätit från en papperskorg: Hahaha, möjligtvis ngt jag tappat i min egen o där ligger det alltid enbart papper.
Kissat ner dig av skratt: Aaao.
Sagt jag älskar dig och verkligen menat det: Yes.
Bråkat med din pojkvän: Ehum.
Tar du droger: Neei. o_O
Dricker du: Näpp.
Vem är din bästa vän: Irl är det S <3
Vad är du mest rädd för: Att bli lämnad ensam eller att bli levande begravd/drunkna.
Vilka kläder sover du i: oftast i trosor? ._. ibland t-shirt också.
Vart vill du gifta dig: I en kyrka.
Vad hatar du verkligen: Död.
Varit kär: Jaa.
Är du ett hälsofreak: HAHAHHAA den va bra *äta ner nutella med sked* (Behåller Agnes x))
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Yes.
Är du ensam nu: Jao.
Vill du gifta dig: Arå..
Vill du ha barn: Nej jag tror inte det.

Senaste personen som
Sov i din säng: Jag, såklart.
Såg dig gråta: Ehm. Mamma.
Fick dig att gråta: .....
Du delade en drink med: Ingen?
Du gick på bio med:
Minns inte.

De senaste 48 timmarna har du
Gråtit: Ja.
Köpt någonting: Nej.
Varit sjuk: Mjäe.
Sjungit: Ja, lite grann sådär.
Saknat någon: Mh. <3

Har du...
Digitalkamera: Halvt? Systemen är digital iofs.
Telefon på rummet: Mh. ^^
Egen dator: Ah, två. Måste fixa den andra. :o
Könssjukdom: Haha, nä.
Husdjur: 3 katter. ^^
Bra kompisar: Ahra!
Tar du receptbelagda mediciner: Lergigan.
Vem vill du fika med just nu: Jadu.. Någon trevlig som ställer upp?

Sex och Kärlek
När var din första kyss: Har inte fått den än . . . :(
Hur gammal var ditt äldsta hångel: >_______<
Och yngsta: >___<
Hur många seriösa förhållanden har du haft: Typ, inget egentligen..
Hur många har du varit riktigt kär i: 2.
Vad tycker du om kärlek: Jag vene.
Har du flashat/strippat nångång: Nä.
När kramade du någon sist: Today i think.
Saknar du någon speciell person: Mh.
Har du svårt för att bli kär: Mjäe..
När hade du sex senast: Har knappast haft det om jag inte ens blivit kysst, elr huuur?
När kysste/hånglade du med någon sist: ...
Ångrar du det: ...
Är du singel: Yes box.
När fick du senast en komplimang: Iiiingen aning.
Av vem: x)
Har du träffat någon du bara snackat med på internet: Jaa.
Har du hånglat med någon av samma kön: >__________<


till lista ^^

Jag hittade massor med listor i Agnes bdb faktiskt.

1. Jag har....

[x] Åkt buss fler gånger än tåg.
[x] Flugit flygplan
[x] Ritat på mig själv
[x] Rivit sönder min tapet
[ ] Vart på bio den senaste månaden
[ ] Varit på loppis den senaste månaden
[ ] Fått en ros det här året
[ ] Börjat gymnasiet i år
[x] Sjungit för publik
[x] Mobbat någon på skämt
[x] Vart olyckligt kär
[x] Vart riktigt kär
[x] Lyssnat på samma låt mer än 20 gånger
[x] Dumpat någon kompis
[ ] Gått på dagis
[x] Paddlat kanot
[x] Hatat en lärare
[x] Skolkat
[ ] Tappat tallriken på en pizzeria
[x] Fått glass på näsan

2. Jag är...

[/] Blyg
[/] Elak
[/] Störd
[ ] Mallig
[ ] Söt
[/] Äcklig
[ ] Taskig
[ ] Kär
[x] Flummig
[ ] Ursöt
[ ] Gullig

3. Ögonfärg

[x] Blåa
[/] Gröna
[/] Bruna
[x] Blandat

4. Hårfärg

[ ] Brunt
[ ] Mörkbrunt
[x] Svart
[ ] Blondt
[x] Mörk blondt (Naturligt)
[ ] Rött
[ ] Lila
[ ] Rosa
[x] Blått
[ ] Grönt
[ ] Slingor
[ ] Annan färg

5. Klädstil

[ ] Mode
[ ] Hip hop
[ ] Vanligt
[ ] Punk
[ ] Hård rock
[ ] Skate
[ ] Synth
[ ] Dyrt
[ ] Second hand
[ ] 80- tal
[ ] Flower power
[ ] Svart
[ ] Sportig 
[ ] Rosa
(Jag vet helt ärligt inte.)

6. Musiksmak

[ ] Pop
[x] Rock
[x] Metal
[ ] Death metal
[ ] Black metal
[ ] Synth
[x] Punk
[ ] Jazz
[x] Klassiskt
[ ] Blues
[x] Screamo
[x] Emo
[x] Goth
[ ] Techno
[ ] Trance
[ ] Hip hop
[x] Rap
[/] Svensk hip hop
[ ] 60-70 tal
[ ] Goa
[x] Hardcore
[ ] Indie
[ ] Dark wave
[x] Blandras
[/] Ballader

lista ^^

Hittade denna i Agnes bdb, busig som jag är tog jag den. :3

FOTO

Kamera:
[x] Digital systemkamera
[x] Digital kompaktkamera
[x] Analog systemkamera
[ ] Analog kompaktkamera
[x] Mobilkamera (2mpx eller mer)

Märke:
[/] Nikon (Med bror)
[x] Canon
[ ] Pentax
[/] Sony (Lånar brors ibland)
[ ] Fujifilm
[ ] Konica Minolta
[x] Annat

Optik:
[ ] Vidvinkelzoom
[ ] Fast vidvinkel
[ ] Ljusstark vidvinkel
[ ] Kitzoom
[ ] Ljusstark "kitzoom"
[x] Fast normaloptik
[x] Telezoom
[ ] Fast tele
[ ] Ljusstark telezoom
[ ] Macro
[ ] Fisheye
[ ] Lensbaby

Tillbehör:
[x] Extern blixt
[x] Batterigrepp
[ ] UV filter
[ ] Pol filter
[ ] Andra filter
[ ] Rengöring
[ ] 256mb minneskort
[ ] 512mb minneskort
[x] 1gb minneskort
[ ] 2gb minneskort
[x] 4gb minneskort eller mer
[x] Extrabatteri
[x] Stativ
[x] 1 kameraväska
[ ] 2 kameraväskor
[ ] 3 kameraväskor
[ ] 4 eller fler kameraväskor
[ ] Visitkort
[/] Fotoskrivare (Mamma har, men jag använder.)
[/] Fotopapper (-||-)

Program:
[ ] Photoshop Elements
[ ] Photoshop
[ ] The GIMP
[ ] Paint.net
[x] Paint
[ ] Photofiltre
[ ] Picasa
[ ] Lightroom
[ ] Rawshooter
[ ] Microsoft Photo Premium 10

Behöver du?
[ ] Ja, jag behöver allt jag har kryssat i
[ ] Nej, egentligen inte
[x] Kanske, jag vet inte riktigt
[ ] Ingen kommentar

Designen

Nä, det är inte sådära jätte snyggt direkt, men det är helt okej. ^_______^


EHEHEEH

Jag er snel HEZT? Ser ni vad jag gjorde? :D

;______;

Alla mina färger försvann på bloggen och blev helt skit igen. Kan inte någon bara hjälpa mig att göra en SNYGG design istället? :( Jag hatar de som finns. Help me?

Natten <3

Jag älskar natten. För det första är det inte så hemskt varmt och dessutom.. Jag vet inte, allt är bara bäst? <3
Idag har jag inte gjort något speciellt, mami och jag har satt upp lite grejor på väggarna i mitt rum, eftersom jag har gjort om igen. Och så har jag pratat med Jessica lite, det var kul. Det var så länge sen jag hörde av henne så det var skoj faktiskt. ^^ Och juste! Jag började fundera på det inatt när jag såg en svensk film i natt från typ.. Ehm, minst 8 år sen. Och då såg jag det där lilla Max lejonet! Kommer ni ihåg den glassen? En liten blå kista och så var det typ jordgubbsglass i och så fick man klistermärken eller något med, ååh, jag skulle verkligen vilja ha sån. Typ börja göra sån igen? :o


Värme!

Jag klarar inte av denna sjuka värme, jag avlider fanimej snart. o__o Jag emigrerar snart till Grönland! Då slipper jag Vampyrfjärilen också (Ni har la läst om den i tidningen?). Annars gör jag... Ingenting och klockan är snart fem. Sov till tre och hade återigen en mardröm.. Bläks. Jag har inget vettigt att säga men jag skriver i alla fall, för det är kul. Ehm. Jag ska nog gå o.. Göra nåt. :D Spela Indiana Jones kanske. <3

Finland åsådär.

Nu är det såhär dåva, att jag har skrivit dagbok (Till bloggen dårå) för hand. Så allting finns på papper, handskrivet. Jag har inte haft någon ork innan att ta itu med o skriva in det på datorn, men here goes.

15 dagar till Finland.
Jag längtar som satan! Det är den 5 idag och jag åker inte förrens den 21. Och jag har redan hunnit packa allting, när det är mer än 2 veckor innan jag åker, lagom moget. Och så blir alla irriterade på mig, för att det enda jag pratar om är Finland. Men gash, inse hur mycket jag längtar dit, det är ren kärlek. Speciellt lukten där, i stugan, lillstugan, bastun. Everywhere. Visserligen blir det lite jobbigt, utan dusch o bara bastu, men men. Jag hoppas jag får sova i gästrummet och inte vardagsrummet, gillar inte att sova i stora rum, det är ju hel creepy. Men nu ska jag inte skriva mer, mat soon.

14 dagar till Finland.
Jag sitter ute och skriver, för lillebror min har kalas, så snäll som jag är sitter jag hära och passar alla ungarna tillsammans med mamma. Men fuck, klockan är 14 och jag har inte ätit frukost, moget. (Lite senare åt jag dock tårta till frukost, loooolz..) Senare, inne igen. Nu sitter jag och lyssnar på kent i Sennheiser headsetet. <3 Har förövrigt kommit på att jag vill färga håret i en miljon olika färger och jag kan inte bestämma mig. 1. Hårförlängning i svart och babyrosa (Även rosa lugg). 2. Färga hela blått. 3. Färga hela rött igen. 4. Hårförläning i svart och blond, där med några vågrätt randiga. Men ja, jag kan fasen inte bestämma mig!

13 dagar till Finland.
Jag gick upp alldels för sent igen, först lite innan 16 och är dessutom trött fortfarande. Och det har regnat massor! Och ja, det är ju bäst att sova till regn, ljuset i rummet blir perfekt och ljudet är wonderful. Så, ja. Jag har egentligen inget vettigt att säga alls idag så det blir nog inte mycket mer den här dagen, hejhopp.

11 dagar till Finland.
Har inte skrivit på 2 dagar nu. Har mått piss också så, för killen jag lyckades (Dum som jag är) bli kär i har en flickvän nu. Och fast det liksom aldrig blev något, var jag ju så inihelvetes jävla kär i honom, hur fan kunde jag bli det? Det är inte ens någon som jag borde blivit kär i liksom, han är en blond fjortis ffs. Annars har jag inte mycket att berätta, bara att jag nästan packat allting till Finland nu.

8 dagar till Finland.
Återigen ett tag sen jag skrev, men jag har inte haft någon direkt ork. Det är ju inte långt kvar alls nu, men jag är orolig som satan. Typ över att jag ska må piss. För året pappa dog skulle han och jag åkt till Finland, men han var ju så pass sjuk att vi inte kunde åka. Men mest är jag glad över resan. Annars så gör mitt öra så ont att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Och så kan jag berätta att jag och kusin Jennie inte ska bo uppe i stora stugan när vi är i Finland, utan i lillstugan! (LYCKA <3).

7 dagar till Finland.
Det gjorde inte lika ont i örat i morse (Inte nu heller för den delen men i alla fall). Och det innebar INGEN DOKTOR! <3 Jag gillar inte doktorer alls. Vet inte varför, men jag är typ, rädd för dem. Jag tillbringade dagen hos Sofia istället, vilket var skojj. <3 Sen dess har dock mitt huvud värkt som satan. Annars är jag väl bara allmänt trött, eftersom jag fick gå upp 11 då vi trodde att vi skulle vara tvunga att gå till doktorn, men då hade ju mami gjort scones så jag blev jätte happi! :D Men just nu sitter jag bara och undrar om min mage har lugnat ner sig igen eller inte. Jag drack typ 1 liter mjölk till maten, vilket inte var så jätte smart direkt.

4 dagar till Finland.
Inte många dagar kvar alls nu, och jag börjar bli rejält nervös. Tänk om det inte går bra alls? Men ja, jo, det går nog bra.. Känns lungt att åka med Jennie. :) Och jag har ju kollat på alla hytter hos Viking Line nu och på Cinderella så finns det en bastusvit (Svit med bastu alltså) på 75 kvadratmeter! Fatta, det är ju som en hel jävla lägenhet! Gosh. För alla intresserade så har jag fått en vagel (Palla förklara vad det är..) på något oförklarligt sätt och ser helt sjuk ut. Har ju inte haft det sen jag var liten, skumish.

2 dagar kvar till Finland.
Egentligen är det ju bara 1 dag kvar eftersom idag är det lördag och klockan är halv fem, oså åker jag på måndag. x) Eller natten till måndagen.. Klockan 05.20 måndag morgon. x) Förövrigt har vi varit i Stockholm och hälsat på Astrid och Miguel, snacka om utsikt! Vattnet och stadshuset, typ, wow. Men eh, har inget mer att säga.

10 timmar till Finland.
Jag är så nervös att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Aldrig varit så nervös förut i mitt liv.

8 timmar och 40 minuter till Finland.
Tiden går, jag har just duschat och smort in mig med någon hudkräm som luktar gott. ^^ Oså har jag rakat benen. Men annars har jag inte mycket kvar alls att göra, ska måla naglarna (Väääldigt intressant information). Färga luggen ska vi göra igen också. Jag rapporterar mer senare.

Cirka 1 timme kvar tills vi åker.
Jag har just sminkat mig o fixat håret, och har några få grejor kvar att lägga ner. Men just nu sitter jag mest och tänker på det här, jag har aldrig åkt såhär långt utan förälder. Inte såhär länge heller. Jag kommer sakna mami massor! Nej, nu ska jag gå o kolla väskorna..

Klockan 5.
Skrivet med STOOOOOOOOOOOOOOR text; N-E-R-V-O-S-I-T-E-T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den 23/7 i Dragsfjärd, Finland.
Jag hittade någon penna här nere i lillstugan (Klockan är 5 på morgonen, finsk tid). Jag kan inte sova så jag kan ju lika gärna ta och skriva istället. Jennie vaknade för någon minut sen och sa något om att hon hade drömt en standart dröm och somnade igen mitt i meningen. Så jag sitter här själv och ser att det har blivit ljust ute. Klockan 10, kanske halv 11, ska jag, Jennie och farmor till Dalsbruk (Talinthedaas) och marknaden som alltid är där på onsdagar. Men jag ska väl ta och berätta om resan och om igår antar jag, hann inte skriva då.

Den 21/7.
Nervös, spända och ledsna över att lämna våra familjer åkte jag och Jennie mot Stockholm. Då var klockan bara 20 över 5 på morgonen. Allting gick bra och väl i kön till incheckningen ser vi en otroligt rolig dam (tant?). Hon kom på cykel. Men hon såg så kul ut, högt uppdragna byxor och en hemsk cykelhjälm. Istället för cykelkord hade hon en kattbur eller något med en gul katt i. Menmen, tillslut kom vi i alla fall ombord på båten och fick hytten och sådär. Vi har skrattat som tokar när jag försökte läsa ordningsreglerna på båten för Jennie på finska. Och när Jennie tänkte skicka mig genom väggen med våningssängen (Den är ju invikbar eller ja, nåt sånt). Skylten inne på toaletten var också väldigt roande; -"Om dörren lämnas öppen medan man duschar kan brandlarmet utlösas". Ni förstår nog själva det roliga i det.
Sen när vi skulle åka till Stugan från Åbo så krånglade GPS:en, men tillslut så fungerade det i alla fall. Men vi åker vägar vi inte känner igen, lite konstigt tyckte vi men fortsätter åka. Men tillslut så kommer vi till en bilfärja och båda två blev totalförvirrade. (Detta var i Kokkila om det säger någon nåt). Väl framme i stugan får vi i alla fall veta att ingen annan NÅGONSIN åkt den vägen till Stugan förut. Haha, vi är snart ökända i Dragsfjärd. Framme i Stugan fick vi o äta (Äcklig mat på båten) och sen gick vi och la oss. Förresten luktar det som det ska överallt!

Den 22/7.
Jag vaknar 13.30 och stirrar på klockan, ingen har väckt mig. Chock! Jag var ju trött efter att ha varit vaken hur länge som helst men trodde ändå någon skulle väcka mig liksom. Strax därefter kom Jennie och jag gick upp till Stugan och åt frukost. Sen har vi varit och hämtat jordgubbar hos någon... Gubbe. Och handlat lite på Siwa (Som Sveriges konsum, typ). Sen när vi skulle äta blev det tjaffs om vad vi skulle äta resten av veckan. Jag fick knappt i mig resten av maten och grät på toan sen. Jag vet, det låter fjantigt, men där sitter jag i Finland och har inte mamma med mig, är allmänt känslig och så.. Sen bastade vi i alla fall, eller Jennie och jag tvättade oss rättare sagt i bastun. Jag gjorde det jävligt fort, klarara inte av värme skärskilt bra. Då fortfarande vill jag bara gråta, och några tårar till kom det allt.. Men efter det så kom farfar och bad om ursäkt, så jag mådde bätte sen. Medans farmor och farfar bastade satt jag och Jennie och pratade om allt möjligt, sen var det Allsång på skansen och sen fotade vi stugan och så. Sen satt vi allihopa och snackade skit och farfar skrämde upp oss. Farmor fick följa oss till lillstugan i mörkret. Jennie och jag låg och pratade om allt och inget i två timmar. Verkligen jätte skönt att kunna prata med någon om allting, har ju inte gjort det på ett tag nu. Men klockan halvtre så somnade Jennie. Jag läste ett tag och försökte sova, men icke. Det gick bara inte! Skit på det också. 3 gången jag försöker somna flyger det in en harkrank i linnet på mig. HEJPANIK! Men nu har jag skrivit i en halv timme och klockan är halvsex. Dessutom har jag läst ut Bridget Jones dagbok. Så jag får väl läsa något annat nu tror jag. Och det är otroligt varmt här inne för alla som vill veta. Och jag är uttråkad. Och kissnödig. Men Jennie får jag nog inte upp på tre och en halv timme än. Så jag får gå ut och fota med Nikonen kanske. Men det verkade ju inge kul. Blääääks, ge mig en dator med internet eller något? 0:) Men ut och kissa kanske då? Det vill jag inte, perkele också. Haha, när jag kommer från Finland kommer jag säga massa konstiga saker. Böbi till exempel (Uttalas Bebbi). Farfar säger att jag är det hela tiden. På svenska är det typ tokig, eller knäpp. Btw, Jennie och jag ska äta frukost på uteverandan! :D Och så berättade hon att hela hennes familj (Mina kusiner och sådårå), kanske ska hit nästa sommar och då ska hon reservera den sista platsen i bilen åt mig om jag ville. Det vill jag. :D Men nu har jag fyllt 5 A4. Känns allmänt intressant. Men visarna har bara flyttat tio minuter sen sist. Vafan ska jag göra i över tre timmar? Det finns inte mycket att göra klockan tjuge i sex på morgonen. Försöka sova en femte gång kanske? Man ska ju upp och iväg. Dessutom är jag på den 6 sidan nu och ja... Vet inte vad jag ska skriva mer nu efter ungefär 45 minuters skrivande. Haha, jo. Farmor berättade om när pappa och Roger (Farbror till mig) var små att de båda sett farfar sitta i pyjamas och nattmössa uppe på en hylla mitt i natten som farmor och farfar har i sitt sovrum. Där kan man bara sitta om man har en liten rumpa och är otroligt kort. Den natten var farfar inte ens hemma. x) Nu syns det btw riktigt att jag skrivit ett tag för mina fingrar är blå av bläcken. Men Jennie hon bara sover vidare, och säger "Mm" då och då. Men för alla som vill veta så är jag rik, närmare 90 euro. Typ 900 spänn! ^^ Och där hemma så har jag beställt 3 kent skrivor. 157 spänn + porto. Bra köp. :D Nu har jag nog inte mer att säga alls faktiskt med tanke på att jag är på den 7 sidan. Kan berätta att jag fysiskt mår otroligt bra, men är trött, snorig och kissnödig. Psykiskt är det lungt, saknar mamma men det går. Och en gråt attack om dagen räcker för mig. Och nu orkar jag inte skriva mer för i natt.

Den 24/7.
Nu skriver jag igen. Igår var vi till Dalsbruk på marknaden, där jag köpte två sjalar. Palestina liknande, en rödvit och en grönvit. Och så en ny väska, svart med döskallar. Det var kul där men rätt varmt, fan vad folk stirrade. Det är nog inte vara med folk som har blå lugg och som är svart sminkade som tusan. I alla fall så bastade jag och Jennie just. Det var faktiskt riktigt skönt idag! Men tidigare idag så var vi till Kimito (Kemiö) där jag köpte 6st dessert skålar som kostade 10 euro men jag fick dem för 6 euro! Woho för släktingar! Sen köpte jag skor som det var rea eller nåt på. ^^ De var najs. Sen var vi i Västanfjärd och hälsade på Ebba, farmors döde brors fru. Hursomhelst så träffade vi massa folk/släkt. Det var Kurt-Eric (Ebba o farmorsbrors son), hans fru Monika, deras son och dotter (Mathias och Johanna). De är sysslingar till mig. Och så Mathias fru Eva och deras dotter Filippa oså någons hund, Varja. Och alla utom Eva var skåningar, jesus vad kul d va. :D Men det var trevliga i alla fall. I morgon ska vi ta det lungt i alla fall, träffa Cenita och Tage. Kompisar till farmor och farfar som man känt sen man var liten. Det ska bli kul att träffa hunden, haha. En schäfer på snart 5 år. Farmor kom nu i alla fall, så vi prata lite. Jag har inte mer att säga, så det kommer inget mer nu för tillfället.

Senare på kvällen.
Jävla lögner.. Fan. Jennie fråga hur jag fått såren på armen, nervös som fan ljög jag något om att det var kattfan. Tror inte hon trodde på mig alls.

Några minuter senare.
Fan vilken ångest jag fick för att jag ljög.. Hon trodde mig fan ändå inte.. Suck, nu märker jag hur svårt det är att ljuga om en sånhär sak. Har ju redan gjort det för Timmy.

Fredag.
Jag vet inte. Fan. Grät som satan i natt. Tur Jennie fanns där, fan vad tacksam jag är för det. <3 (Ja, jag berättade sanningen om sårhelvetet). Men nu mår jag skit igen. Jävla ångest! Lämna mig ifred för en gångs skull. Jag orkar inte med det. Att sitta som med en plastpåse över huvudet. Jag klarar bara inte det. Jag fungerar inte som jag ska när det är såhär.. Hursomhelst så har vi vart o hälsat på Tage och Cenita nu, inget skärskilt att berätta om det egentligen. Just nu känner jag mig så jävla trött att jag skulle kunna somna på stört och klockan är bara 20 i fem. Då slipper jag ångest helvetet i alla fall.

Lördag kväll.
Det är sista natten och det känns lite dumt. Eller fel. Jag vill inte riktigt åka hem, menmen. Det är la sånt jag får leva med. Jag har i alla fall läst ut en grymt bra bok. "En sång o kärleken" av Jude Deveraux. Och jag läste ut den förra natten, och vet ni? Jag ska läsa den nu igen.

Och allt det sista.
Det här är inte skrivit för hand, jag har inte hunnit det. Så jag skriver nu.
Tidigt på söndag morgonen klev vi upp och packade in allt det sista i bilen. Trötta och lite nerstämda åt vi frukost och gjorde oss i ordning. Sen var det hejdå kramar gånger tusen och tårar från farmor. Men vi var så pass nervösa att missa båten eller något så vi åkte utan tårar. Och GPSmojängen var fuckad igen, vi åkte någon skum väg. Men det kom massvis med kråkor, och mamma har alltid kallat pappa för kråkan så när vi såg dem var vi säkra på att det var rätt väg, det bara var så, båda var säkra på det. Sen stog vi i kö ett tag, brevid några ryssar (Looolz. Bara Jennie ser det roliga i det kan jag säga). Sen åkte vi hem med båten då. Vi sov, åt några mackor, handlade i Tax Freen och hade sjukt roligt igen. Men guess what? Jag såg en gudomligt snygg kille som jag aldrig lär se igen. Han var blond och hade kort klippt bak men en emo lugg ändå? Tror ni fattar. Inte sådär jätte långt och en svart tröja och nå jeans byxor som slutade en bit nedanför knäna. Och så hade han svarta glasögon. (Inte svarta glas alltså). Och så någon svart axelremsväska. Snygg som satan var han i alla fall. Sen åkte vi bil hem från Stockholm igen och så var allt det roliga över. Det var en otroligt upplevelse. Och jag har har jätte kul verkligen! Tack för allting Jennie! ♥

Och grattis vill jag säga till alla som faktiskt orkade läsa! Hahaha, det är det längsta inlägget jag någonsin skrivit i mitt liv. Och jag tror egentligen inte att någon har pallat läsa. Men kommentera gärna i alla fall! Puss på er! :D Klockan är halvfyra och jag är trött och det är jätte varmt så jag ska gå och sova!

RSS 2.0