Den 31 januari 2008

Allt blir inte alltid som man tänkt sig.
Ibland är det bara att acceptera sanningen.
Att acceptera att det blir inte som man tänkt sig.
[Nånting allmänt skummt: HF 08]

Jag vet inte. Pallar inte. Vill bara bortbortbort. Nånstans där ingenting kan skada, där ingenting kan såra.
Där jag bara är lycklig. Men det här vill jag inte längre.
Imorgon sover jag hos Sofia i alla fall. Happy_girl_95 lixom. <3 Jag älskar henne.
Hon är en av dem positiva sakerna i mitt liv. (Hon är ingen sak, men, jaaa!)

 DUÄRMITTALLT♥♥♥

Den 30 januari 2008

Var på BUP idag. Eller hos BUP? Nej, på BUP.
Det gick la bra och så, nån liten doktor som hörde illa men som var trevlig skrev ut några milda sömntabletter till mig. Annars gick de väl bra, hon var trevlig, lite mesig kanske. Förövrigt så var det kallt som faaan i Handen.

I  morgon ska jag till skolan igen, får la se hur det går. Har två läxor att göra som jag inte vet vart dem är ens (hurray liksom. NOT.)

Sofia, Elise, Doris, Marielle; Saknar er. Hoppas ni mår bra! Älskar er massvis. Jag orkar bara inte nu.

Palla skriva mer.. Hoppas alla andra som läser också mår bra (Förmodligen ovanligt många, not)! Skriver kanske ikväll (Inte skärskilt troligt) men i morgon förmodligen. :] Kramar.

Den 25 januari 2008

Äntligen fredag! Bara några timmar i skolan sen är det frihet i 2½ dag! <3
Jag sov förresten i natt också, konstigt, att man kan bli glad över att få sova. Haha.
Känner mig lite små duktig förresten, gjorde båda matteläxorna igår. :) Och övade på franskan, jag kunde massa ord fast jag bara sett dem 2 ggr, med rätt stavning o allt. 0:]
Jag älskar mina nya lurar btw! SENNHEISER HD 215 <3
Aja, nu ska jag la äta frukost. :) Skriver troligen mer i kväll, eller nåt.

Den dagen du kan gå på snö utan att lämna spår,
då ska jag berömma dig.
Den dagen du kan gå på händer runt jorden,
då ska jag erkänna din styrka.
Den dagen alla män i världen har friat till dig,
då ska jag tro du är älskad.
Den dagen du kan prata alla världens språk flytande,
ska jag inse att du är duktig.
Den dagen då du är förstasidesmodell i alla
tidningar under samma dag,
då ska jag påstå du är snygg.
Den dagen du är perfekt,
då ska jag lämna dig ifred.
(Skriven av: Nån? Vet inte.)

20:59:
Tju alla! Inget skärskilt i skolan direkt, innebandy @ gympan! Så kul! :D Såhär gick det för mitt lag:
4-0 (Till oss)
4-1 (Till dem)
1-1

Så, det gick la hyffsat. :) Men ja, här är la min dag:
8.10 - 14.00: Skola.
14.00-16.00 (? Cirka 16 iaf): Hos Cribba med Fiia. haha, den n00ben klarade inte av att lägga in musik på sin iPod så jag fick göra det. ;o Fiia hjälpte till men jag listade ut hur. (A) Haha, fan vad kul vi hade. :)
16.05-19.15 (Cirka): Fiia här! Först gjorde vi min läxa (jippie, not) sen typ flummade vi, läste Linas kvällsbok för varann, skulle spela cs, blev inget, jag lagade mat, fiia o jag pratade med Timmy. :)
19.20-19.50 (cirka): Äter middag.
20.00-20.45 (cirka!): sitter i Timmys rum och pratar med honom! :)

Vid maten fick jag reda på att jag ska till BUP på onsdag 10.00! Fatta chocken.com, lixx. Var inte beredd på det. Jag skulle ju träffa typ skolpsykologen, men helt plötsligt blev det BUP, men aja, det är väl bra, i guess. :) Mamma ska vara med första gången och så ska jag (om jag förstått rätt) få träffa läkaren och så får vi se om jag får sömntabletter. Jag hoppas det, med lite tur så. :)

Annars sitter jag och känner mig glad över att det är Stockholm och Sofia dag i morgon! :D Jag längtar alldeles sjukt mycket, ska bli så skoj. :] Fiafiafiafiafia. Världens bästa. :) Älskar dig! Du är bäst. <3
Aja, nu ska jag inte skriva mer, hoppas alla som läser har det bäst! :D


Den 24 januari 2008

Jag sov inatt! <3 Så fucking jävla skönt.
Skolan var rätt bra, tråkig, men bra. ^^ Sofia is the shit. <3 Utan Fiia, ingen Jowel. <3
Sen har jag la mest varit med Cribba, tror jag. Haha, tror jag. Jag är la bäst.  Dagens lektioner iaf:
SO
SO
SVENSKA
LUNCH
IDROTT
FRANSKA.
Rätt okej. :) Fredag i morgon! <3 Sen på lördag drar Sofia och jag (o mamma då xD) till Stockhooooolm! :D Fan vad vi ska shoppa. ^^ Sen ska hon sova här. För bra för att vara sant nästan! Lär inte bli allt för mycket sömn men. xD Haha. Jag pallar inte skriva mer. men hade bäst!

Den 23 januari 2008

I natt har jag gjort massa grejer minnsann. Jag har varit uppe och kissat, haft ont i huvudet, gosat med katten, fått damp för att det var så varmt, tänkt på vissa personer, sovit. SOVIT. Haha, typ en timme mellan 5 o 6. Bra va?
Jag kanske måste ha typ nå sömntabletter eller nåt, känner jag. Det är skönt att få sova någon gång.. Aja, nu ska jag gå och borsta tänderna o så. :)

Åhyes. <3 Bradagbradagbradag. Varit med Fiia, faktiskt. Först var hon med mig på slöjden och sen drog vi ner på stan. Gjorde massa fynd! :D Hello Kitty pyjamas, halsband, grönt nagellack, foundation, gula benvärmare. :) Massa nöjd. Jag älskar Sofia. <3 Konstigt att vi blev vänner. Som vit o svart typ. Så olika. Men, ja, vi är vänner nu. <3
Förmodligen får hon sova här på lördag! <3 O Stockholm då dessutom. Yesyesyes. Så bäst.<3

Ehm, nu vet jag inte om jag har så mycket mer att säga om dagen..


Den 22 januari 2008

Hur kan du? Jag kommer aldrig att säga det till dig, men det känns som ett stort sjukt jävla svek från din sida.
Du vet hur ont det gör, du vet att det får mig att gråta. Fy fan vad ont det gör. Det trodde jag verkligen inte från dig, inte nu, inte nångång. Fan. Du får inte svika mig, aldrig, inte du också. Då ger jag upp allt hopp om ett normalt liv.

Sunkig dag idag.. Taget från Elise och min konverstation på msn:

Varit vaken hela natten med en sjuk jävla ångest och vid fem kom mamma och frågade när jag somnat, för då var jag vaken, och då hade jag inte ens somnat ännu så hon lät mig stanna hemma idag också.. sen sov jag väl till 12 när jag väl somnat efter det och sen typ.. nada. ._.'

Visst är jag bra? Varit hemma från skolan sen den 14:nde. Jag är så dålig . Jag skulle sköta skolan det här året, jag lovade mig själv det och så det här. Jag är fan dum i huvudet..
Och så han (Jag tänker inte nämna några namn, ni som står mig nära, ni vet).. Jag släpper honom inte ur mina tankar, jag kan inte. Hela jävla tiden tänker jag på honom.. Jag saknar honom så himla mycket..

Förlåt, jag bara gnäller hela tiden! Hur kul är det att läsa om det egentligen? Förlåt. Men jag vet inte, jag har inget direkt positivt att skriva om! Liksom.. Nä, ingenting. Jo, att Sofia kanske ska sova här på lördag, men det är liksom inte positivt förrens jag vet att hon får göra det!
Shit.


Den 21 januari 2008

Jag orkar inte med era lögner längre. Jag orkar inte lita på folk som inte håller sina löften.
Jag orkar inte vara ledsen längre, och jag saknar dig så förjävligt. Du var förfan min bästa vän. Jag drömmer om dig, hela tiden, om hur det kunde varit nu. Om vi fortfarande varit vänner, om du inte lämnat mig.

Jaha.. Det var ett tag sen jag skrev.. Sumpade hela förra veckan, ingen jävla skola.. För att jag inte orkar, för att jag inte vill. Var både ledsen och förkyld. I helgen hade jag så sjukt jävla ont i magen, det gjorde så ont att jag grät, och det tar ett tag innan jag gråter över sånna saker. Sen spydde jag. Suck.
Annars tycker jag det mesta är skit och bryr mig typ inte om någonting, har gått omkring i mjukisbyxor sen i måndags, utan smink eller nåt. Orkar inte bry mig.. Men i morgon ska jag till skolan, och ja, då blire annat..
Får inte glömma att jag ska ner på stan och kolla på en jacka. Men det enda positiva med i morgon är att jag får träffa Sofia. <3 Saknat henne SÅ mycket.

Dessutom är Doris bäst. Jag älskar henne. <3


Pallar itne skriva mer, ska se outsiders.

Den 16 januari 2008

Jag ska skriva, i morgon eller nåt. Förlåt.
Ska inte skriva mer än det nu, men ja.. det kommer i morron.
Sorri.

Den 12 januari 2008

Vaknade först två idag. Med en liten kisse brevid mig. Kurrkurr lät det. Haha, mysigt. Har inte gjort ett skit idag egentligen, tittat på tv och duschat, typ. Lat.com. Pratade med mamma förut, haha, fett mobbat.
Jag: Asså, den här BH:n kliar.
Mamma: Du kanske kan ha den jag köpte till mig sen. Eller nej förresten, kupan är fortfarande för liten.
J: Men vadå, de försvinner ju också sen när jag går ner i vikt, hallå!
M: Jag är ledsen, men jag tror du har dem generna.
J: MEN NEEJ! JAG KOMMER SE UT SOM PAMELA ANDERSON NÄR JAG BLIR VUXEN!

Haha. Panik liksom .
Sen när jag har ätit, vilket blir senare än jag sa till Sofia (Duktig idiot) så ska vi ut o gå igen. ^^ Dock äre för mörkt för att fota nu, men gå är kul. :) Skriver säkert mer senare! Hejs.

Senare

Haha. Har varit ute o gått med Sofia nu. <3 Skoj, och skönt. Vi har pratat massor. Och blivit livrädda. Hahaha, guud vad skraja vi blev. Haha. Hoppas alla ni som läser mår bra! :) Kommentera gärna, by the waaaay.

Den 11 januari 2008

Tja alla! :] Skola idag igen (ovanligt, haha). Var okej, faktiskt! NO två första lektionerna, rätt schysst. Typ, slappt. Sen hade vi matte, eller nej, vi skulle ha det men vi pratade bara lite. Sen vare lunch och efter det gympa. (SUCK! Nästa vecka äre innebandy dock! :D) Sen hade vi typ svenska (?) eller nåt. Haha, körde en jävla frågelek. Vårat lag vann, haha, bäst vi är. Nu har jag skrivit haha flera gånger. N00b^ jag är. Sen gick Fiia och jag ut och gick. Nästan två timmar. Fotade massor. :) Och nöjd med jätte många bilder, faktiskt. :) Mår bra idag, känner jag. Sofia får mig att må bra, hon är som luft. Eller socker, beroendeframkallande. Här är lite bilder från idag iaf.
Skojade. De tar hundra år att lägga in en jävla bild. Kolla min bdb istället. :) Eller msn kanske: [email protected]


Förresten. De stängde ner Bilddagboken (.se) för att några hackat sig in på den. Fick panik. Jätte många som inte har fått lösenord nu när dem öppnat igen. :o Jag fick (som tur är) mitt tillbaka. :) Aja, bara det jag ville säga. Skriver väl nåt. PUSSSSSSSS.

Den 9 januari 2008

Skolan gick la rätt bra, skönt att träffa alla igen. Vill inte sluta till sommarn, då splittras vi ju. :[ Börjar sjuan.. O fyller tretton nu i april, hellre tre. Då var det värsta som kunde hända att Barbie dockan gick sönder och inte gick och laga, lycka var en godispåse och min bästa vän fanns där, pappa. Saknar det.
Skolan iaf, de var lungt, typ. Hade slöjd sista lektionen o hon var en riktig suris slöjdläraren! Uscha.
Efter skolan gick jag la hem o gjorde ingenting, typ, haha, skoj liv.
Annars har jag börjat min bantning. Ska losa MINST 25 kilo men satsar på 40. Alltså min plan;
Inget godis, chips, kakor, pizza o sånt på ett år förutom till påsk, födelsedagar, jul o sånt.
Ut o gå några gånger i veckan, träna på cykeln några gånger i veckan.
Deni. PEPPA MIG SOM FAN NU FOLKS!
By the way: Såg honom. Så söt. o__o Jag ska prata med honom !! SKAAA.

Den 8 januari 2008

I morgon börjar skolan, jag vill inte! Usch. :[ Trött som bara fan är jag också, fast jag sov till två idag? Fan asså. ._.'' Jag hoppas åtminstånde att skolan går bättre den här terminen, annars.. Vette fan.
Förlåt förresten att jag varit så inaktiv senaste tiden, på msn o så.. Saknar er alla! Sofia, Doris, Marielle, Elise..
O Jessica, faan vad jag saknar o prata med henne. .__.
& Pappa, asså.. Fan.. Kan du inte bara komma tillbaka? Jag pallar inte utan dig. Kan fortfarande inte förstå att du är borta och det är över ett år sen du försvann.. Det enda som var bra med att du försvann är att du mår bra nu, för det gjorde du inte innan, du var så sjuk.. ;__; Jag älskar dig, nu och föralltid. Ingen kan någonsin ta din plats, aldrig. Men jag blir aldrig någonsin hel igen, jag blir aldrig den jag var när du fanns.. <3<3<3<3 Loveyouloveyouloveyou.

Hoppas ni som läser (De få) har de bra. :) Vill ni nå mig får ni väl mejla eller nåt. [email protected]

Hanna F 08 ♥


Den 7 januari 2008

Nu var det nytt år då. Jag hoppas verkligen att det här blir bättre.
Förra året sög, även om vissa få grejer var underbara.

Jag förstår mig bara inte på dig, jag trodde jag betydde nåt? Gjorde jag aldrig det, bara lite grann liksom? Jag fattar verkligen inte. Jag älskar dig! Shit.. Våran vänskap, var den aldrig på riktigt? Jag trodde det, jag trodde verkligen det. Men jag vet inte, kanske ljög du, du också. Jag hoppas du inte gjorde det..

I morgon ska jag förresten till Ösmo, till mammas kompis och titta på springer spaniel valpar. Kameran ska med, såklart. Lägger väl in nån bild här kanske. Men ni som läser, ha det bäst! <3 Pallar inte skriva något mer, men i morgon kanske.

RSS 2.0