Måndagen den 31 december 2007 (Nyårsafton)

Sitter hos Sofia och skriver. ^__^ Hon typ, fixar håret eller nåt. :P
Mår bra, faktiskt. Ovanligt.se, lixx.
Gick upp vid elva, handlade med mamma, packade sov grejor, fick damp, pratade med Timmy o fixa med hans raketer sen drog jag hem till Fiia. <3 Vi har ätit middag, garvat, suttit här o ätit glass. (: Får la se när vi somnar, hahah. Jag hoppas nästa år blir bättre än det här, så många grejer har sugit i år. Fan asså, så jävla sunkigt.. Saknar pappa så det gör så jävla ont.. :(
Aja, gott nytt år alla! ♥

Söndag den 30 december 2007

Var ett tag sen jag skrev nu igen. Julen har varit rätt lung och så. I morgon är det nyårsafton i alla fall! :] Ska fira hemma hos Sofia, ska dit vid fyra o äta där o så, sen ska jag sova över där.
Ehm, ja, julen då. Jag fick endel grejer i julklapp, såklart. Ska skriva upp de jag kommer ihåg (dåligtminne.com).
Svarta änglavingar
Pengar
Kläder
Godis
Röda converse
Ehum.. Sen.. minns jag inte så mkt mer. Jo, juste, en jävla massa tvål o badskumm o sånt. xD De har varit rätt lungt i alla fall, farmor o farfar var ju här på julafton. Hoppas ni också haft en bra jul! :)
Fast jag har sovit skit dåligt av nån anledning.. :[ Skit jobbigt..

Aja, nu hoppas jag att ni alla får ett gott nytt år och att ni håller era nyårslöften! :)


Justeee... Har varit både bra o dåliga saker/personer med året.
Bra:
Träffade Sofia.
Blev vän med Doris.
Bror blev gladare.

Dåliga saker:
Tappade en halvbra vän.
Tappade min bästa vän.
Saknade(saknar) pappa.
Inte skött skolan bra.
Bror blev ledsen igen.
Jävla massa bråk hemma.

Eh, jag vene.. 3 bra saker och 6 dåliga saker. Finns säkert fler bra och dåliga saker. Men liksom, de är saker jag minns mycket..


Hanna F 07 ♥

Måndagen den 24 december 2007 (Julafton)

GOD JUL ALLA! :]
Tänker inte skriva så mycket, skriver väl i morgon istället. Jag hoppas att alla ni som läser får en bra jul, o även ni som inte läser. x] Jag mår i alla fall ganska bra just nu, hoppas det håller i sig! :)

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR! :D <3

Fredagen den 21 december 2007

Antar att jag måste berätta om igår också :o
Torsdagen den 20 december 2007:
YES! <3 Idag slutade vi. :) Faen vad skönt. Allt gick bra på scen i aulan xå, jag ramlade inte eller nåt. Haha. Typ sov nästan när jag kom hem :o o satte nejlikor i apelsiner sen. Ehum, annars så typ, lyfte upp lillebror rakt upp i luften med fötterna, liggandes på rygg. Fedt stark jag är. Sen, gick det inte så bra.. Han fick värsta hacket i huvet o snacka om att jag fick dåligt samvete, bölade säkert 30 minuter.. Shit..
Idag dårå;
Åkte in till Sthlm vid 11.00 (Var där 12.00 typ, lite senare). Vi gick till Åhléns först, för jag var så förbannat pissnödig. Där åt vi också en macka och drack lite kaffe. Sen efter det gick vi la ut därifrån o gissa vem jag såg? :D Haha, Rickard Wolff. ^__^ Sen var vi på bla. BR (HATAHATAHATA när det är typ 20 tusen pers som springer in i en) och H&M o typ.. Ja, massor med ställen. Köpte ingen julklapp egentligen.. Hittar inget till mamma... o_o  Fuckit. Annars sög det att åka hem från stan (FEEEEDT tråkigt.) I VH vare värsta äckelgubben jag satt mittemot.. Han såg läskig ut btw ! Han hade hår på mitten av fingrarna o ögonbrynen var så stora att han förmodligen kunde flyga med dem ! xO
Killen som stog vid dörrn (Typ.. 14-åring eller nåt, gick av i ösmo) tittade hela tiden på mig! :o O han såg inte äcklad ut eller nåt? xD
Aja, sen när jag kom hem hade jag fått julkort av Fiiaaa <3 Sötnosen själv kommer hit i morgon, hoppas hon svarar på msn snart bara så vi kan prata om när hon ska komma. :o Vi ska byta julklappar, minsann!
Om jag nu inte skulle skriva något mer innnan julafton så, alla läsare;
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR !  :) <3

Onsdagen den 19 december 2007

Shiet. SÅÅ trött assååå. >__< Jag hatar att gå upp på morgonen, HATAR!
I morgon börjar vi i alla fall till 8.30 o får gå hem typ 10.40. Skönt som fan.
Haha, jag är duktig förresten. Vi har franska läxa tills i dag, typ nåt med djur (Inte ens tittat.. xD) o eh.. Ja. :D Inte så jätte smart av mig kanske. Ehehe.. Hoppas hon inte blir sur. o__o Sist va hon jätte sur så jag kanske borde kolla i boken i alla fall. :o Skriver mer sen, efter skolan, eller nåt !

Ska berätta hur min dag har varit dåva. :)
Hade franska första lektionen, gjorde inget att jag missat läxan. Sen hade vi typ.. Eh.. Sätta-in-alla-papper-i-pärmen-och-städa-lådan-timme o hann typ ha halva den eller nåt, för sen hade vi "julträning". Vi ska sjunga på avslutningen i morgon. Sen när vi kommer tillbaka till klassrummet, guess what, jo, DE HAR GÅTT! Lunch, o jag hade inga skor. Grr. Oscar visste det men hade inte sagt nåt till Marie! Tillslut fick jag skorna i alla fall o gick till lunchen (så god, not). Efter det så hade vi.. eh.. Eh.... Typ sätta-in-papper osv timme igen, tror jag. :o Sen redovisade jag o Max vårat tjugotusen år gamla SO-projekt o det gick bra. Var knappt nervös. O ja, sen hade vi.. slöjd. x__x Dö. jag gjorde klart provlappen till broderi-mojset och sen larvade jag mig med alla andra. :) Hade faktiskt riktigt kul. Max gjorde sig massor med fina stringkalsonger. Haha.

Seeen, kom jag hem. Jag åt lite, o sen drog mami o jag ner på stan. Jag har skickat Elise (köpt hennes åsså) o Marielles julklappar o postat Doris brev. DUKTIG JAG ÄR, ERKÄNN!! Eller nåt. ._.' Förlåt för att du inte får nån julklapp Doriiiis. *Få dåligt samvete..*

Aja, baiiiz. De är min dag. Äre nåt ni vill veta får ni väl lägga till mig på ämäsän (msn).

[email protected]


Tisdagen den 18 december 2007

Jag vet inte hur jag mår, allt känns bara så fejkat.
Glädjen, vänskapen, allt.
Jag orkar inte, på nåt sätt så känns det som om jag liksom.. Mår lite, lite bättre men ändå inte. Jag saknar fan allt jag hade förut. Mest av allt lyckan och Dig. Fan, vad hände egentligen? Du var mitt allt, min andra hälft!
Fan, jag vet inte längre..
Skolan går rätt bra för tillfället, eller aa.. Matteprovet i fredags fick jag 17/24 rätt på, får la duga men hade nog kunna gjort bättre. Jag orkar inte lägga ner någon kraft på det jag gör! Jag vet ju liksom att jag kan o så, men jag vill liksom inte försöka.. Fan, shit. Hinner aldrig klart med SO-projektet innan julen o alla bara klagar på mig om det. Fan, sköt er själva era jävlar, jag är inte lika bra som er, jag har inte samma glädje o kämpaglöd, jag är nere på botten! O det är fan inte ni, ni fattar ingenting era jävlar. Ja, visst, jag förklarar inte för er, men vadå, jag har försökt till endel o ni har ju inte fattat, så varför skulle alla andra göra det? Det gör ni väl inte, förmodar jag. Ni vill nog inte veta, och jag tänker nog inte försöka förklara heller.

Btw, efter nyår.. Ja, då ska jag fan skärpa mig. Nyårslöftena blir:
*Gå ner i vikt.
*Lära mig kameran.
*Fota mer.
*Prata med honom.
O ja, de understrukna är viktigast. Sen får vi se, gå ner i vikt måste jag i alla fall. Fan, jag hatar det, jag känner mig så GRYMT äcklig. Ful är jag också. >__<

Aja, life goes on, even if i SUUUCKS. Får väl ta tag i allting efter nyår som sagt, jag måste skärpa mig, fan, jag vill inte leva ett liv som bara består av sorg. Jag vill bli LYCKLIG, det blir man inte på ett år kanske. Men jag kan bli gladare. Jag ska börja gå till BUP också. Måste fan prata med nån..

haha, shit, äre nån som läser ens? Skit samma, jag skriver på fast ni inte läser. :)
Aja, skriver i morron eller nåt! :)


Fredagen den 14 december 2007

Jag orkar inte.
Jag klarar det inte.
Jag är inte stark.
Jag är inte glad.
Jag är fake.

Fan. Dagen har varit så jävla bra, tills för en stund sen.. SKIT OCKSÅ!!!

Måndagen den 10 december 2007

Tja. Jag mår illa.
Yes, bästa början på morgonen.. Lite bättre nu i alla fall, när jag sminkade mig trodde jag fan att jag skulle svimma, fan vad illa jag mådde. Trött är jag också, jag hatar skolans tider, aldrig sovmorgon.. Bara till nio skulle räckt! :o Shiit.
Jahapp, Fiia 7.55 o sen ska vi te skolan. Men det är iaf lucia träning o bild idag! :) Hoppas, hoppas, hoppas att hon INTE lägger träningen på bilden, då får jag damp.
Missade att skriva i helgen dessutom.. Både lördag o söndag har varit.. okej. Typ. I lördags vare julklappsköp och i går slappade jag mest.. (Ehe). Skriver väl mer efter skolan. :)

Jahapp.. Kom hem igen efter nån timme i skolan. Mådde illa som fan och när jag nästan var hemma igen så spydde jag. :[ *Ledsen Jowel* Inte kul alls..
Sen har jag gjort julbilder med lillebror o sånt, sen la jag mig och sov.. Kul va?
Jag vet att inte många alls läser min blogg, men jag skriver ändå, bara för att det känns bra.

Ehe, puss, orka sitta.

Hanna F 2007♥

Fredagen den 7 december 2007.

Shu. Dagen har (otroligt nog!) varit rätt bra. :) Känner mig SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR stolt. Jag har varit i skolan hela veckan.. Vet att det kanske låter töntigt i era öron, men det är flera veckor sen jag var det sist.. Pallar inte det, vanligt vis.. Men, jag kände att jag verkligen måste. Så, där var jag iaf. Men nu ska jag äta, skriver kanske mer senare ! :)

DAGEN GICK RENT ÅT HELVETE. Kan jag bara säga.

Torsdagen den 6 december 2007 (Finlands självständighets dag)

Hej hopp. (hahaha.) Dagen har väl inte varit någe speciell egentligen. Skolan, typ. Hade hinduism redovisning och engelska dag. Vilket vi har i morgon också (Engelska dag alltså). På gympan så var Monika (Gympalärare) sjuk o vi hade Magnus (ca 41 pers alltså) så det blev rätt störigt men vi hade kul. :) Franska också, men inge speciellt med det.. Oj, vad glada ni som läser måste bli! :o haha, världens tråkigaste blogg. x___x

Nej, jag vet fan inte.. Jag saknar det som varit, mycket av det, men det nya är också bra.
Men julen, den lär bli ett helvete .

Onsdagen den 5 december 2007

Nu skriver jag, återigen. Kan väl börja med att volleybollen gick rent åt HELVETE. Alla klagade på varann (Oerhört mkt på mig, endel. Orka att jag inte ens klarade det och vara nära till tårar. Fan, vad svag jag är) och vi peppade varann inte förrens sista matchen. Så, vi vann en av typ.. 6 matcher? Fem? Tror det var fem. Så vi kom femma av sexa. Bryr mig faktiskt inte. Vi gjorde det här för att ha kul, men det hade vi inte. Sen när vi var klara med det gick jag hem, duschade, åt lunch, gick tillbaka och hade slöjd. Var väl.. okej. Sen gick jag hem och har sett på gamla Idol avsnitt.. haha, nörd jag är. Men på slöjden, faen vad arg jag blev.. Pratade med Niclas om att han har typ 50 tjejer (sa han, haha). Och han gav ut sitt mobilnummer till vem som helst o så, och då nämnde jag att det kunde ju vara en pedofil. Han sa bara -"Who cares?". Och jag ba: "Ehh.. Okej ?" Och då sen så sa typ nån (vill inte nämna namnet) "äru pedofil eller?" Till Niclas dårå. Och han hann inte svara innan någon sa: "Wannabe Sofia liksom!" OCH FY FAEN. Jag orkade inte bråka utan svarade bara -"Vadå, hur kan Sofia vara pedofil när hon är ett barn?". Så, ja.. Min dag har inte varit den mest lyckade men jag känner ändå av någon anledning att jag mår rätt bra just nu. :) Så, ni som läser (Ooh, ingen.com elr?), hare bra! :) Skriver nog emorrn igen.
Hanna F 2007


Måndagen den 3 december 2007.

Jag vet inte om det är någon idé att skriva.
Finns ingenting att skriva. För jag bryr mig fan inte längre. Nu är jag ensam snart. Jag vet det. För ni orkar inte med mig, orkar inte med min jävla gnällande. Jag är så svag som inte klarar det själv. Förlåt.

Söndagen den 2 december 2007 (1 Advent)

Shit. Vet inte vad jag ska säga egentligen. Har inte gjort ett piss idag. Tagit upp lite julpynt.. Fan, jävla skit.
SABBAR DU DET HÄR DIN JÄVEL, FÖRSTÖR DU ALLT FÖR HONOM, ÄR DU INTE VÄRD ATT LEVA.
Förlåt.. Men jag orkar inte se dig ledsen, jag tror inte du förstår hur mycket du betyder,
du har ju funnits här hela mitt liv.
Allting tycks gå åt helvete just nu. Snart sumpar jag väl skolan också, eller nåt sånt skoj.

Lova att aldrig lämna mig ensam?
Jag kommer alltid finnas här för dig,
även om du inte bryr dig om det.
Vi bråkar, du är elak, men alltid,
alltid kommer jag se upp till dig.
Jag kommer alltid se upp till dig, bror.


SHIIT.
Älskar denna btw;

Den dagen du kan gå på snö utan att lämna spår,
då ska jag berömma dig.
Den dagen du kan gå på händer runt hela jorden,
då ska jag erkänna din styrka.
Den dagen alla män i välrden har friat till dig,
då ska jag tro du är älskad.
Den dagen du kan prata alla världens språk flytande,
då ska jag inse att du är duktig.
Den dagen du är förstasidesmodell i alla tidningar under samma dag,
då ska jag påstå du är snygg.
Den dagen du är perfekt,
då ska jag lämna dig ifred.


Nu orkar jag inte skriva mer för er intresserade.
Känner ni för att prata med mig finns jag alltid här;
[email protected]
Skicka mejl eller lägg till på msn kanske.


Lördagen den 1 december 2007

Jahapp. Jag vet inte, dagen har varit bra tills typ, för ett tag sen.. .__. Kan ju berätta om den.
Jag vaknade (blev väckt av mamma) vid 12. Vid två vad jag klar dårå och då drog vi till farmor o farfar. :) Fikade där osv. Var la hemma vid halv fem kanske. Satt här en stund, fick veta en väldigt tråkig sak, åt o sånt.. :( Sen har jag letat efter katten. Hon har varit ute sen i går! Ena hittade vi.. Men har hon inte kommit i morrn blir jag riktigt orolig, hon är så liten. ;__; Så.. Jag hoppas bara att allting löser sig nu. Julen kommer suga, troligen.
Äh, läser ni ens?

RSS 2.0