Kort uppdatering

Jag har hur mycket som helst att skriva! Men allting finns på papper, handskrivit, så det har inte kommit in på datorn ännu, ni får vänta ett tag till. :)

Kl 12.38 26/7-08

Sitter här fast jag borde duscha och klä på mig och allt det dära. ^^' Jag har egentligen inte ens något att skriva här, för ehum, det lär bara bli massa blaj. Tänkte bara skriva lite kort sådär. :) Jag lever fortfarande, har inte dött av nervositet. Ha det bra allihopa. <3

Nervös

Jag tänkte bara säga att jag har ju inte bloggat på länge nu och så, men jag har skrivit för hand (inte alls lika flitigt som på datorn dåva men..) så det finns. Och det kommer efter jag varit i Finland. :) Nu är ju klockan 04.17 söndag morgon och jag åker runt 05.00 måndag morgon. Inte långt kvar alltså! Cirka 23 timmar. Spännande det här. Jag är jätte nervös och så, men men. Jag lär inte skriva mer innan jag åker (kanske..), så ni får ha det bra! Nu ska jag läsa min bok och sova. ^^

sömn

Jag har sovit jätte bra i natt. :o Jag vaknade första gången vid halv tolv eller nåt (det händer aldrig). Sen vaknade jag nu, vid kvart över fyra, det var ju inte lika bra.. Å andra sidan skulle jag sova för två nätter. :) Nu ska jag väl se om vi ska äta mat snart så jag ska äta frukost eller inte. Hejssvejs!
förresten, jag somnade med släckt lampa. det har inte hänt på flera månader. mobbas inte för att jag är mörkrädd nu, jag tycker det är jätte jobbigt och det känns bra att jag lyckades somna i ett mörkt rum.


packning

Det fungerade bra och så på BUP idag faktiskt. :) Hon tycker jag ska skriva om rädslorna och så jag har, för speglar, mörker, duschar och sånt. Så jag ska börja nu. ^^ Eller ja, nu, snart, typ. (: För övrigt har jag packat massa till Finland nu, jag har typ.. inte så mycket kvar. ;s Nä, jag packar inte alls för tidigt, eller planerar som en tok. Jag längtar. Förlåt. :( Jag känner mig skit jobbig som bara tjatar om det. Usch. Btw så har jag två flätor, det var lite gulligt faktiskt. :D

hej och hå

Har duschat och sånt nu, och gör kaffe för tillfället. :) Jag la mig aldrig, dumt jag vet, så jag är lite små trött. Men jag har fått upp massvis med bilder på bilddagboken och lyckats fatta lite av design grejen till bloggen. Och dessutom sett tre filmer. Bernard och Bianca, Småkrypsliv och Eva och Adam (ngn säsong). Rätt många timmar. Och nu sitter jag här, 09.23 och är inte allt för pigg. Men jag överlever! Over and out.

Färger?

Vad tycker ni? Jag gillare lite. Svart, vit, blå o grön. Men jag vet inte, kanske rosa istället för grön eller nåt? Vad säger ni andra där ute?! :D Ja, jag snackar om designen.
Jag ändrade igen. Och jag gillar det bättre så. (: Men jag lär ändra massivs framöver. Nej, jag la mig inte. Klockan är fyra. Och jag laddar upp bilder @ bdb. ^^
jag har hunnit skriva 9 bloggar idag. men otroligt korta. lolz.
haha, 8 vare tydligen. 1 kommentar också.

Jippie !

Jag vet, designen är inte helt egen, men den är är bättre. Jag har gjort om lite granna bara, tack vare Agnes, massvis med tack för det. :) Ska ändra text och sånt, o se om jag kan få in någon bild. (: Men nu ska jag nog ta o lägga mig och läsa tror jag faktiskt!

sovaaa?

Agnes; Tack! Jag får välan pröva mig fram och se hur det går. ^^ Snällt av dig i alla fall! :D


Jag döööör. Jag vill sova men ändå inte? Hm. Thats strange. jag får väl försöka sen ändå, det vore ju rätt bra att sova några timmar innan jag ska upp, jag ska ju till bup, kanske inte borde vara allt för seg. Jag har skrivit typ 47513854 stycken inlägg idag. SORRRRREEEY.

ojoj.

Sova skulle jag ju göra! Nu är klockan snart två och jag ska upp vid tio. Great. Dessutom, jag kollar igenom bilderna från skansen ordentligt, fan. Jag fick inte många bra bilder. Jag är SÅ besviken. :( SATANSATANSATAN. Oherregud. Nu blev jag trött också. B L Ä . Jag kommer inte kunna somna säkert.


ännu ett inlägg!

jag har skrivit hur många inlägg som helst idag? Gosh. Jag kan bara inte sluta skriva, typ?Jag sitter och ser på film nurå, ska se Bernad och Bianca, lol. Men jag hittade inget anant jag sett hur många gånger som helst. Det är otroligt varmt förresten.. Och jag har tråkigt. Och borde ladda upp bilder på bilddagboken. Jag har trots allt flera hundra bilder att ladda upp.. Ska jag göra det kanske?
Jag bestämde mig för det tillslut. ^^ Har börjat nu men har ju endel kvar vill jag lova.

natt

Jag borde sova, absolut. Men jag är typ.. Hyper? Ska upp tio i morgon dock, BUP igen.. Hm, ska jag se en film kanske o sova sen? Låter kanske som en bra idé. Men i vilket fall, jag sa att jag är hyper.. Jag är liksom, så sjukt förväntansfull in för Finland. Jagvetjagvetjagvet, jag tjatar om det i varje inlägg. Men det betyder så förjävla mycket för mig. Förlåt att jag tjatar.. GAAH, jag blir fan knäpp på mig själv! I vilket fall, jag har funderat på om jag kanske skulle hinna fixa min bärbara och ta med den, så jag kan skriva blogg typ, o lägga in här sen? För internet är ju liksom, nej, men kanske jag kan skriva i alla fall. O så kan jag ju lägga in bilder isf. :) Aja, jag ska la se någon film jag sett ungefär tjugetusen gånger.. Btw, det är bara 20 dagar kvar nu. <3 Sa jag kanske i något av mina förra inlägg? Förlåt.

feeling better

Det känns rätt bra nu. Jag har ätit ett halvt äpple och två tallrikar currykyckling. Och dessutom ska jag dricka kaffe nu. :) Var ju med Sofia förut, det var nice. <3 Sen har jag fotat mina ljus och lyssnat på musik (iPodärkärlek<3). ^^ Jag vet inte varför jag gör ett nytt totalt onödigt inlägg här nu egentligen eftersom det är totalt ointressant att veta vad jag har ätit. Jag ska bli MUUUUCH bättre på att blogga. Puss ! <3


yrsel

Jag mår bättre idag. Somnade runt fem i natt och vaknade vid ett av att Sofia ringde och smsade som en tok. Vi ska ut snart. Jag har just duschat och pratat lite med mamma, hon lovade att följa med till BUP i morgon, jag vet inte varför jag vill det ens, men jag är rädd för att åka dit eller något.. Jag vet inte om jag har så mycket mer att säga, förutom att jag fler listor till Finland att skriva, och att jag borde städa mitt rum igen, för det ser ut som ett helvete. Och så måste jag färga det svarta håret igen, fast ändå inte eftersom jag vill bleka hela skiten. Hejsvårtochbestämmasig. Nu är det i alla fall bara 20 dagar kvar till Finland, gissa hur bra det känns?! <3 Nu ska jag inte skriva mer, vi hörs nåt. <3

RSS 2.0