Fredag den 30 november 2007

Hej igen. Eller ja, läser någon? Aja, jag tänker skriva hur som helst. :)
Min dag har faktiskt varit bra, jag har mått bra o så. ^^ Skolan var faktiskt okej! :) Gympan var rätt skoj, och tror volleyboll turneringen på onsdag kommer gå hyffsat bra. :) Kanske till o med blir kul? :o
Annars har väl allt bara varit okej. Förutom en sak .
BUP finns inte här i Nynäshamn längre, det finns i Handen som närmast.. Och mamma vill inte att jag åker dit själv.. Fan asså.. Ska jag göra nu då? :(
Men den 11 dec blire skååååj :D Ni får inte veta vad än, men. ^__^
Puss, eller nåt vaaaa. x_x Vet inte vad jag ska skriva mer :D

Torsdag den 29 november 2007

Jahapp, frukost time. ._.  Just precis i skrivade stund är klockan 07.20 och jag äter frukost (om ni inte redan fattat det). Skola idag och i morgon, sen är det SOV time. <3 Hurray. Seriöst, skulle kunna sova hur länge som helst. Somnade kanske 23.15 (inte senare) och gick upp vid 06.30. Alltså ca 7 timmar, men ja.. Igår natt vare bara 5. Men jag vet att jag klarar mig på cirka 2 även om det är jobbigt. Men aja, thats life. Känner att skolan inte lär bli den roligaste idag heller.. Hoppas Marie är sjuk så vi får ha Anders igen. :D

Kväll.
Haha, ja, Marie var inte sjuk så.. Men jag fick 41/49 poäng på verb mojsprov saken! :D Så, det är jag nöjd med. :)
Annars har la dagen varit lika skit som vanligt. Spelade volleyboll på gympan (Vi har turnering mot de andra 6:orna i dem andra skolorna på onsdag. I morgon äre gympa igen o ja, då ska vi la spela bara, eller ja, öva. Typ. Men ja, det börjar bli roligare nu när man kan lite bättre. :) Får inte glömma att ha sköna kläder på onsdag bara :o Ehe.
Är trött, ska lägga mig tio (Absolut inte senare än elva i alla fall !). Orkar itne skolan annars, så jobbig.. :(
Men i morgon har vi inte så jätte jobbiga lektioner... Typ NO med Magnus och Religon med Anders och typ gympa (Monika) och så engelska och svenska (Marie & Magnus) sista passet, tror jag. Så, det duger väl. Anders är bäst, man behöver inte göra så mycket när man är med honom. ^__^ Eller jo, men det är rätt intressant o han är schysst. :)
Får se om jag skriver nåt mer. ♥

Onsdag 28 november 2007

Ännu en dag.
Jag tror ärligt talat inte att någon läser, men jag vill skriva ändå.
Men åh, jag måste gå. Skriver strax igen. :)

Sådär. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen.
Jag ska börja gå till BUP och prata med dem där och så, jag mår så himla dåligt nu. Jag orkar typ ingenting.. Men jag kan ju berätta hur mig dag varit ändå.
Som vanligt drog jag mig väl upp på morgon osv osv och gick till skolan. Där hade vi franska första lektionen (fan, nu kom jag på att jag måste göra klart franska läxan också. skit. x_x). Sen har vi haft Anders hela dagen (Haha, Anders är bäst, han skäller aldrig på en. o_o Haha.) och så slöjd sista lektionen (Jag har sy nu) vilket sög, jag gjorde ingenting. .__. Vi broderar. Ehe. Sen när slöjden var slut gick jag ner på stan (skolan var ju slut dåva) och köpte födelsedagspresent till mamma. :) Kom hem, gav den till henne, gjorde nudlar, brände mig på det KOKHETA nudelvattnet, bölade lite, hade ont, läste tidning och åt nudlarna. Fan, har fortfarande ont i fingrarna. :(
Och nu sitter jag här (har gjort matteläxan också, kom jag på) och känner mig allmänt deppig. Dessutom fryser jag jätte mycket. Måste väl göra klart franskan nu, i guess. :/ Skriver kanske  mer sen. :)

Hanna F 07 ♥

"Dikt"

Kände att jag ville skriva av den här bara, en grej jag skrev i skolan. :)

Jag vill inte förstå att jag saknar dig.
Jag kan inte förstå att jag saknar dig.
Du, du din jävel du lämnade mig.
Ensam med fan lämnade du mig.
Din jävel.

Copyright Hanna F 07 ©

Måndag 26/11-07

Ännu en tidig morgon *suck* . Skolan börjar om lite drygt 45 minuter. Ska äta upp min frukost och sedan gå och borsta tänderna.. Skolan är verkligen tråkig utan Sofia! Eller mjaa.. Cribba är rätt skoj. :) Men han säger att jag bara dissar honom, så jag vene.. .__.' Ska ta lillebrorsan till skolan förresten (yay) men det är enkelt, bara o lämna honom på samma skolgård jag ska till själv. xD 0:] Aja, jag skriver väl mer sen, när jag kommer hem från skolan eller i kväll (Prison Break i kväll btw :D <3) eller whatever. Hare bra ni som läser (dvs. ingen typ. haha). ♥

Jahapp, kom hem för en liten stund sen bara. Skolan har väl varit typ, skit. Jag pallar inte skolan längre.. Hatar att gå upp för att ännu en dag ska gå dit.. Jag orkar det bara inte.. Dessutom (kopierat från min o Doris konversation på msn, lite ändrad text):

En kille (kompis, som jag tycker om, verkligen, men inte på något "kärleks sätt".) har sagt att jag är hans bästa vän, och jag klarar typ inte av att vara med honom, jag är så rädd att jag verkligen, verkligen ska tycka om honom, som jag gjorde med .. (känner att jag inte vill nämna hans namn), fast som kompis dårå, och att han ska släppa mig.. Jag klarar inte av att fästa mig vid folk längre, jag är så rädd att de ska släppa mig..

Jag vet inte om någon läser, men jag skriver ändå.

Som ni kanske märker har jag en jävla massa sorg och ilska inom mig, men jag vet inte hur jag ska få ut den, och det blir att mamma får ta all skit, jag liksom.. skäller på henne.. Faaan. Varför blir aldrig någonting som jag vill, varför blir aldrig någonting rätt?

O så skolhelvetet, i princip INGEN vill vara med mig, varför inte? Vad är det för fel på mig egentligen? Varför tycker folk inte om mig? Jag vet inte, och jag lär väl aldrig få veta..

I MISS YOU DADDY <///////3

Ännu lite senare;
Nu mår jag bra igen. Tack alla . <3

Ändå senare;
Jag är rädd.
Nu kommer den där jävla ångesten krypande igen..
Snart kommer tårarna också..
Jag vill inte det här, jag orkar inte.
Jag vill inte leva i ett helvete.
Jag vill bara försvinna, förstå.
Ni tror jag orkar hur mycket som helst!
Det gör jag fan inte.


25/11-07

Första gången jag skriver i min nya blogg! :D Jag ska försöka vara så aktiv som möjligt, men vi får väl se. :)
Jag vaknade först vid 13 idag, då Sofia och jag la oss vid 2.30-3.00 någonting så var vi rätt trötta. ^^ Sov alltså över hos henne. Vi har pratat massor och så, skönt att jag har henne. :) Sen kom jag hem vid tre, ungefär och sen dess har jag bara tagit det lungt, ätit middag och sådär. ^^ Doris har btw varit ett oerhört stort ljus idag ♥

Jag vet inte, jag känner för att skriva mer. Varför vet jag faktiskt inte. Antar att det är skönt att skriva av sig..
Jag kan ju ta att berätta lite mer om mig medsamma. Att jag heter Hanna vet ni kanske, beror väl på om ni läst min profil eller inte. Jag är tolv o ett halvt år och jag är något av en emopunkrockare någonting (Jag vet, man kan inte vara emo whatever). Bor i en skit komun utanför Sthlm (I love Stockholm! <3). Men jag bor ändå här där jag bor med min mamma, mina två bröder, tre katter och ena brorsans tjej. Min pappa dog 23/10-06 (Miss u.. ;_; <3).. I alla fall så gillar jag att fotografera och lyssna på musik (KENT, KoRn, HIM är bla. mina favorit band). :) men nu hinner jag ändå inte skriva mer, ska se Cold case.  :)

RSS 2.0